make-up artist video

Basis make-up routine

Als je geen basis make-up kon aanbrengen, dan mocht je niet door naar de volgende les. Yes, mijn visagie lerares was best streng. En dat is maar goed ook, want door haar kan ik bij iedereen binnen vijftien minuten de perfecte basis make-up aanbrengen. En daar ben ik natuurlijk trots op. Want als de basis goed zit, dan ziet de rest van de make-up look er nog beter uit.

basis make-up routine

In de onderstaande video laat ik je graag zien hoe ik mijn basis make-up aanbreng. Het verschilt natuurlijk een beetje per persoon, als het gaat om welke producten je gebruikt. Alle producten die ik gebruik zijn over het algemeen universeel. Alhoewel ik ze wel heb aangeschaft omdat ze werken voor mijn droge huid. Tevens krijg ik van deze producten geen eczeem, jeuk of uitslag. Iets waar ik blij mee ben, want zo kan ik af en toe toch nog lekker tutten! Doe je graag mee?

Bekijk dan mijn basis make-up routine video voor al mijn handige tips,

Kaya-Quintana

P.S. Abonneer jezelf hier op mijn Youtube channel voor meer video’s, thanks!

Gebruikte producten

Biotherm: Aquasource dagcrème
Clinique: All about eyes rich
L’oreal: True match foundation
NYX: HD concealer
Laura Mercier: Secret brightening powder
Ben Nye: Luxury banana powder

basis make-up

basis makeup

basis make-up routine

basic make up routine

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Sum
  3 september 2015 at 00:21

  Op welke visagie school heb je gezeten? Groetjes

  • Reply
   Kaya-Quintana
   7 september 2015 at 09:13

   OP de brabantse visagieschool, maar ik heb meer geleerd via mijn werk en workshops bij MUFE en andere merken

 • Reply
  stella
  3 september 2015 at 22:03

  Jij kan zo enthousiast vertellen! je make up routine is simpel en voor mij goed te volgen.
  De poeder van Laura Mercier ga ik ook scoren.

  • Reply
   Kaya-Quintana
   7 september 2015 at 09:13

   Leuk om te lezen, thanks! Die poeder is echt heel goed, wel eerst even testen in de winkel 😀

 • Reply
  Laura
  7 september 2015 at 12:26

  Mooie basis make-up routine! Het resultaat is echt flawless <3! Wat betreft oogcrème; zelf vind ik de revitalizing supreme eye balm van Estée Lauder erg fijn.

 • Reply
  kdhsfjk
  10 september 2015 at 16:57

  Welke highlighter/blush/bronzer combinatie heb je hier gebruikt? You look glowy 😀

  • Reply
   Kaya-Quintana
   12 september 2015 at 23:22

   Highlight is van Laura mercier en de blush is van Kiko 😀 Bronzer van Bourjois

 • Reply
  A
  27 april 2016 at 15:17

  Hoi hoi, jeetje wat ben jij vooruit gegaan met je filmpjes zeg!! Echt zo’n verbetering! Nice. Mag ik vragen welke lipproduct je hier hebt gebruikt? Want ik ben op zoek naar zo’n zelfde kleur maar lukt me niet goed te vinden.

  • Reply
   Kaya-Quintana
   4 mei 2016 at 08:27

   Thanks! Ik denk dat dit de honey stick gloss van Kardashian beauty was, de oranje versie 🙂

 • Reply
  A
  27 april 2016 at 15:24

  Oh trouwens Kaya, weet jij anders een dupe voor die losse poeder van Laura mercier? Wil t zo graag gebruiken maar vind t toch iets te prijzig..

  • Reply
   Kaya-Quintana
   4 mei 2016 at 08:25

   Nee, helaas geen dupe voor. Behalve de HD powder van Makeup for ever, maar die is ook wat duurder. Geloof mij, dat zijn beide poeders ook zeker waard 😀

  Leave a Reply