Benen en buik workout

Zoals beloofd een nieuwe workout video. Deze keer is het mijn benen en buik workout van vorige week. Deze paste helaas niet meer in mijn vlog, maar gelukkig kan ik er altijd nog een aparte video van maken. Ik neem je mee de sportschool in om lekker aan je benen en buik te werken. Ik maak graag gebruik van simpele doch zeer effectieve oefeningen. De oefeningen in de onderstaande video zijn daarom voor iedereen haalbaar.

benen en buik workoutPIN IT!

Je kunt ze gebruiken om met name je benen te shapen. Ik weet dat veel mensen het lastig vinden om vet van de bovenbenen te krijgen. Als het je eenmaal gelukt is dan kan het zijn dat ze een beetje slapjes ogen. Door je spieren lekker aan het werk te zetten kun je weer wat vorm in je benen creëren. Uiteraard gaan wij ook nog even aan de slag met simpele buikspieroefeningen, so let’s go!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook gezellig op Instagram voor meer fitness inspiratie, thanks babe!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.