Bloggers and Brands

Mijn media en PR bureau genaamd Bloggers and Brands is mijn grote liefde! Mijn team en ik hebben een grote focus op beauty, fashion en lifestyle merken in het midden en hoogsegment. Voor onze klanten verzorgen wij:

• Online adverteren middels bloggers, vloggers en social media influencers
• Public Relations
• Persevents
• Social media management en content

Ik ben ook verliefd, verzot en verslaafd aan bloggen en vloggen. Ik werk dan ook graag met bloggers, vloggers en bedrijven samen, om de beste advertorials en campagnes te maken. Hiervoor zet ik graag mijn kennis in die ik de afgelopen tien jaar heb opgedaan.

Eerder gingen wij al aan de slag voor:

 • Byzoo
 • Critisized
 • Dentconnect
 • Direct lampen
 • Gladskin
 • Hema
 • Hogeschool van Amsterdam
 • Inspectie Leefomgeving en Transport
 • Kwantum
 • Linkedin Nederland/Benelux
 • Mineralissima cosmetics
 • Noeran cosmetics
 • Ockyz Sweakers
 • Ruelle Dluxe
 • Share contact app
 • Snuffelbox
 • The little black dress webshop
 • Y Fair Productions

Ook aan de slag met influencers, PR en social media? Bekijk dan Bloggersandbrands.nl of mails via info@bloggersandbrands.nl.

 

Bloggers and Brands