winnen

Het boek Handlettering doe je zo + Give away

Vroeger kon ik uren tekenen. Ik hield mij met name bezig met de Manga style en kon echt hele dagen oefenen. Nu mijn leven veel drukker is geworden heb ik er minder tijd voor. Ik hou mij voor mijn werk nu wel weer meer bezig met design. Daarom is het extra leuk dat ik het boek* Handlettering doe je zo kreeg. Letters maken namelijk in bijna elk design het verschil. Het boek is geschreven door Karin Luttenberg die je middels het boek makkelijk uitlegt hoe handlettering werkt.

handlettering doe je zo

Karin zelf is een echte pro als het gaat om handlettering. Onder de naam Paperfuel op Instagram vind je prachtige designs van haar hand. Zij heeft dan ook voor enkele grote bladen prachtig artwork geleverd. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik geen geduld heb voor lange verhalen over hoe ik iets moet doen. Het boek Hand lettering doe je zo is gelukkig helemaal niet langdradig. Karin vertelt je in het kort haar eigen verhaal, wat handlettering is en wat je er allemaal nodig hebt.

handlettering doe je zo boek

In het boek vind je aanraders voor de juiste pennen en materialen, maar ook diverse lettertypes die je zo kunt overnemen. Daarnaast legt Karin middels korte strips uit hoe je het beste een handlettering design kunt starten en uitwerken. Geen lang verhaal, geen moeilijke woorden, maar handige voorbeeldplaatjes die alles meteen duidelijk maken. Karin laat je zien hoe je handlettering op papier, borden, spullen en cadeaus kunt inzetten. I love it!

handlettering doe je zo

Ben je ook zo’n fan van handlettering of wil je graag jouw design skills verbeteren? Doe dan mee aan de give away. Want in samenwerking met uitgeverij Moon mag ik drie exemplaren van Handlettering doe je zo weggeven. Het boek kost normaal gesproken €14,99 en is aan te schaffen via de webshop van de uitgeverij. In dit geval hoef je niet te shoppen, maar moet je wel het volgende doen:

 1. Laat een comment achter bij dit artikel zodat ik weet dat je het boek wilt winnen
 2. Help mij een handje en stem op mij voor de Viva400 award
 3. Volg de site en like dit artikel via Bloglovin

handlettering boek

Als je meedoet aan de give away dan ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Je kunt t/m 23 oktober 2016 mee doen aan de give away. Vervolgens maak ik de winnaars bekend via de site.
 • Gebruik hetzelfde mail adres als waarmee je een comment achter liet op dit artikel om je adres gegevens door te geven, zodat de prijs bij de juiste persoon terecht komt
 • Als je wint dan worden je gegevens gedeeld met het team van uitgeverij Moon om de prijs naar jou te verzenden
 • Als je meedoet aan de give away dan ga je akkoord met de regels die Kaya-Quintana.nl hiervoor hanteert, hier kun je er meer over lezen!

Laat mij dus snel weten waarom jij dit boek graag wilt winnen, ik ben benieuwd!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Instagram voor dagelijkse updates, thanks babe!

handlettering uitleg boek

how to handlettering boek

karin luttenberg handlettering

handletteren boek

handlettering doe je zo winnen

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Nicole
  17 oktober 2016 at 09:39

  Ik gebruik helaas geen bloglovin dus kan niet meedoen.
  Maar het lijkt me echt een heel tof boek.
  En ik had uiteraard al voor je gestemd 😉

  • Reply
   Kaya-Quintana
   17 oktober 2016 at 13:09

   Lief, dank je wel!

 • Reply
  Conny
  17 oktober 2016 at 10:18

  Ik ben heel erg bezig met schrijven en ik wil graag van die leuke speuren bordenrek dan komt dat heel ervan pas

 • Reply
  Danella
  17 oktober 2016 at 10:51

  Wat leuk! Ik hou me net wat bezig met handlettering, vind het er altijd zo mooi uit zien, en dit boek zou me wel helpen. Ik volgde je al via Bloglovin’ en had ook al gestemd op Viva400 voor je (via EGF gezien haha). Succes en ik hoop dat je verder komt in de wedstrijd van Viva.

 • Reply
  Madelief
  17 oktober 2016 at 12:23

  Echt heel tof! Ik ben altijd wel bezig met tekenen en letters vind ik altijd heel mooi om te maken, maar ik ben er nog niet heel goed in. Dit boek zou me enorm kunnen helpen.
  Ik volgde je al een lange tijd via bloglovin’ en youtube dus ik heb natuurlijk al op je gestemd! Haha

  • Reply
   Kaya-Quintana
   17 oktober 2016 at 13:09

   Toppie, dank je wel! 😀

 • Reply
  Anna
  17 oktober 2016 at 16:21

  Dat lijkt me zo leuk om me daar in te verdiepen en mooie letters te kunnen maken
  Ik zou het gebruiken in mijn foto en plakboeken

 • Reply
  Lysanne
  17 oktober 2016 at 17:11

  Wat een leuke winactie. Ik ben zelf grafisch vormgever en ben enige tijd geïnteresseerd in handlettering. Ik zou me er graag meer in willen verdiepen zodat ik het toe kan passen in mijn werk. Ben je er zelf ook al mee aan de slag geweest?

 • Reply
  Bianca
  17 oktober 2016 at 17:22

  Leuke actie! Zag het eerst in je vlog. Heb gestemd en geliket 🙂 Lijkt me een heel tof boek. Nog veel succes met de Viva400!!

 • Reply
  Anne-Marie
  17 oktober 2016 at 20:42

  Wat een gaaf boek. Ik denk er al een poos over om illustraties te gaan maken bij mijn recepten maar handlettering is ook wel heel tof! Ik ga zo direct op je stemmen, via bloglovin volgde ik je al.

 • Reply
  Marlies
  17 oktober 2016 at 22:05

  Supergaaf boek! Ik heb altijd iets met typografie…Ik hou van letters, woorden, spullen met woorden, kalligraferen, schrijven, typen..nu zag ik laatst een witte krijtstift waarmee je op het raam kunt schrijven, hoe mooi zou het zijn als ik dan van die mooie letters kan maken? K heb op je gestemd en op love geklikt bij bloglovin 😉

 • Reply
  Jolanda
  17 oktober 2016 at 22:25

  Wauw wat tof dat je die boeken mag weergeven! Ik heb je geliked op bloglovin en natuurlijk op je gestemd!

  • Reply
   Jolanda
   22 oktober 2016 at 11:54

   Ohja en ik zou het graag winnen omdat het me hartstikke leuk lijkt om mooie kaartjes met quotes te kunnen maken en versturen!

 • Reply
  Milou
  18 oktober 2016 at 17:07

  Ik heb meegedaan aan de winactie en volg je op bloglovin, verder heb ik voor je gestemd! 🙂 Het lijkt me echt een heel erg leuk boek!

 • Reply
  nakita
  18 oktober 2016 at 17:08

  super leuke actie!

 • Reply
  Xaviera Jamie Jansen
  18 oktober 2016 at 17:44

  Een super boek. Ik overweeg mijn kaarten heel mooi te gaan schrjven maar ik heb wel de nodigeminspiratei nodig!

 • Reply
  Inge Verbruggen
  18 oktober 2016 at 20:10

  Mijn dochter van bijna 14 is een echte DIY-fan. Het boek hebben we onlangs zien staan in de winkel en ze leek er heel erg in geïnteresseerd. Ik heb het in gedachten om cadeau te doen. Maar als ik het hier voor haar zou kunnen winnen, kan ik meer investeren in de materialen. Dan valt ze dubbel in de prijzen.

 • Reply
  Joy
  18 oktober 2016 at 21:14

  Ik heb een vreselijk handschrift dit is misschien wel
  Handig voor mij.

 • Reply
  Nel Crea
  19 oktober 2016 at 17:55

  Ik ben er pas mee begonnen en kan heel goed wat hulp gebruiken. Vind het wel heel fijn om te doen.

 • Reply
  Bep H
  20 oktober 2016 at 09:25

  wat een mooi boek, past goed bij de hobby;s van mijn dochters en van mijzelf

 • Reply
  Lisa
  20 oktober 2016 at 18:18

  Wauw, gaaf! Ik ben dol op tekenen, maak ool zelf boekenleggers en ik weet zeker dat met hulp van dit boek mijn tekeningen en boekenleggers er nóg leuker uit komen te zien! Het lijkt me ontzettend leuk te mogen expirimenteren met dit boek, super gaaf!

 • Leave a Reply