Business coach

Als business coach ondersteun ik graag (beginnende) ondernemers met het op de rit krijgen van hun eigen bedrijf. Zelf sta ik sinds 2009 ingeschreven als ondernemer en ik vind het fantastisch! Ik begon met het runnen van een webshop gevuld met exclusieve cosmetica. Ik werkte ook als freelance make-up artist en fashion stylist. Ondertussen werkte ik naast mijn HBO social work opleiding zo’n tien jaar in de retail.

kaya quintana

In 2015 was ik het winkelwerk ontgroeid en ging in aan de slag bij mijn media en pr-bureau Bloggers and Brands. Ik ben dus echt van alle markten thuis. Mijn inzichten en expertise met betrekking tot ondernemen zet ik graag in om jou te helpen. Als jij graag je eigen bedrijf wilt starten, maar niet weet waar je moet beginnen ben je bij mij aan het juiste adres. Van businessplan tot je eerste klant, wij gaan er keihard tegenaan om dat voor elkaar te krijgen.

Alhoewel je ongetwijfeld veel zelf kan doen, is het toch fijn dat er iemand met je meekijkt. Daar kun je mij als business coach voor inzetten. Ik werk vooral heel erg praktisch, waardoor je na een sessie met mij altijd weggaat met tips en tricks waar je direct mee aan de slag kunt. Tevens maak ik alles graag visueel zodat je goed kunt zien wat wij doen, waarom wij dat doen en wat het jou gaat opleveren.

tech gadgets

Uiteraard ben ik er als business coach ook om je te motiveren, inspireren en je af en toe goed wakker te schudden. Als ondernemer ben jij namelijk de enige die de verantwoording draagt over alles wat er in jouw onderneming gebeurd. Daar maak ik je graag bewust van zodat jij genoeg draagkracht ontwikkelt om jouw bedrijf succesvol te maken. Daarnaast hou ik van een lolletje maken en een relaxte sfeer. Want ondernemen is nu eenmaal ook heel erg leuk.

Mijn expertise mocht ik eerder al delen via:

• Editie NL
• CosmoGirl magazine
Frankwatching.com
• Hogeschool van Amsterdam en Rotterdam
• One4marketing.nl artikel 1, artikel 2
• Linkedin Nederland/Benelux
Social media marketing summit
Strictley business radio
• Gooisch magazine

Wil jij daar ook gebruik van maken? Mail mij dan via info@kaya-quintana.nl. Dan gaan wij lekker aan de slag met jouw eigen bedrijf, let’s go!

Volg ook mijn business coach account op Instagram, Linkedin en Facebook voor meer inspiratie.