Christian Faye Eyebrow dip pomade

Let’s talk brows! Ik weet het, ik heb de laatste tijd aardig wat producten voor wenkbrauwen getest. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik erg blij ben met mijn wenkbrauwen en ze graag extra oempf geef. Voor dit artikel ging ik daarom aan de slag met de Christian Faye Eyebrow dip pomade. Van deze nieuwe pomade kreeg ik vier tinten voor diverse haarkleuren. So here we go, let’s test!

Christian Faye Eyebrow dip pomade

Product: Eyebrow dip pomade

Merk: Christian faye

Belofte: Accentueer je wenkbrauwen met de gemakkelijk aan te brengen Christian Faye Dipbrow Pomade die hecht aan de huid en de haartjes. Christian Faye Dipbrow Pomade is waterproof, kleurt, vormt en accentueert de wenkbrauwen. De innovatieve formule heeft een uitstekende hechting en geeft direct kleur, bedekt grijze haartjes en je kunt de wenkbrauwen modelleren!

Het crème-achtige product met veel praktische eigenschappen glijdt gemakkelijk over de huid en haartjes en geeft een frisse goed verzorgde wenkbrauw. Dipbrow Pomade kan gebruikt worden als wenkbrauw product maar ook als eyeliner en geeft een gevoel van luxe voor kleur en vorm. Ook een must-have voor mensen met een vette huid en warm klimaat, aldus Ici Paris.

Cijfer: 9

Prijs: €24,95 via Douglas en Ici Paris

Christian Faye Eyebrow dip pomade

Voordelen: Ik ontving vier tinten genaamd Taupe, Dark brown, Irid brown en Charcoal. In het doosje vind je een glazen potje met daarin de eyebrow dip pomade en een penseeltje met een dubbel einde. Persoonlijk vind ik de verpakking fijn, het kleine potje heeft een perfect formaat en lijkt stevig genoeg om mee te reizen. Het schuin afgesneden penseeltje lijkt op het eerste gezicht iets te groot, maar blijkt erg prettig te werken.

Volgens Christian Faye is de eyebrow dip pomade waterproof en kun je deze ook gebruiken als een primer voor een eyebrow powder. Persoonlijk vind ik het niet fijn om meerdere producten op mijn wenkbrauwen tegelijk te gebruiken. Ik heb de Christian Faye Eyebrow dip pomade dus echt op zich gebruikt. De formule krijgt meteen al een dikke tien van mij. Ik had namelijk een dikke en stugge pomade verwacht.

Christian Faye Eyebrow dip pomade

De formule blijkt heel zacht van structuur te zijn, niet te romig maar ook zeker niet te vloeibaar. Ik heb maar een klein beetje van de pomade nodig om mijn hele wenkbrauw in te vullen. De pomade glijdt echt over de huid heen en het penseel helpt om heel strakke lijnen te trekken. Met het borsteltje kan je de pomade een beetje vervagen en de wenkbrauwhaartjes weer in vorm krijgen.

Als de pomade eenmaal is opgedroogd en dat gaat best snel, blijft deze echt super goed zitten. De swatches die ik op mijn arm het aangebracht, kreeg ik er ook echt niet vanaf. Zelfs met hard wrijven bleven alle kleuren perfect zitten en brokkelde ze zelfs niet af. Long lasting zijn ze zeker en smudge proof zijn ze ook. De kleuren zijn ook erg intens, dus met een dun laagje beginnen is zeker aan te raden. Je bouwt de intensiteit namelijk gemakkelijk op.

Christian Faye Eyebrow dip pomade review

Nadelen: Ik kan er maar eentje vinden en dat is de kleurselectie. Ik vind alle tinten en zelfs de lichtste kleur Taupe, behoorlijk donker uitvallen. Als je blonde of wat lichtere haartjes hebt, dan zullen geen van de kleuren mooi matchen. De huid van mijn gezicht is wat vettiger, waardoor ik opmerkte dat de uiteinden van mijn wenkbrauwen iets vervaagd waren. Met name omdat ik er met mijn vingers langsging. Het viel op zich reuze mee, maar extra fixeren zou dus een goed idee zijn.

Conclusie: De Christian Faye Eyebrow dip pomade is de eerste pomade voor wenkbrauwen die ik heb getest. Ik ben echt onder de indruk en het is een product wat ik zelf ook zou aanschaffen. De verhouding van prijs en kwaliteit is wat mij betreft perfect. Tevens zitten er mooie tinten bij voor donkere wenkbrauwen, iets wat veel andere merken niet hebben. De donkere tinten van Christian Faye hebben namelijk een koele ondertoon en vallen niet rood uit op de huid.

Ik denk dat de Christian Faye Eyebrow dip pomade beter blijft zitten dan een wenkbrauwpoeder. Tijdens het sporten, zwemmen en warme dagen is dit dan zeker een beter alternatief. Heb je een vettige huid waarop poeder producten snel vervagen, dan zou ik je deze pomade ook aanraden. Ik ben er een beetje verbaasd over, maar ik ben echt enthousiast over dit product. Een dikke yes voor deze eyebrow dip pomade!

Wat vind jij van de Christian Faye Eyebrow dip pomade?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer updates, thanks!

Christian Faye Eyebrow dip pomade review

Christian Faye Eyebrow dip pomade swatches

Taupe, Dark brown, Irid brown en Charcoal

Christian Faye Eyebrow dip pomade swatches

eyebrow dip pomade

eyebrow dip pomade

Zonder eyebrow dip pomade

eyebrow dip pomade review

Met de eyebrow dip pomade

Christian Faye Eyebrow dip pomade review

Links zonder en rechts met de Eyebrow dip pomade

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  ik ken dit merk nog helemaal niet 😀

  • Kaya-Quintana
   femketje

   Het bestaat al heel lang maar ze promoten zichzelf heel weinig helaas