De bretonse streep

De Bretonse streep is al jaren populair, een ware klassieker. Een originele Bretonse streep trui is wit met eenentwintig blauwe strepen. Fashion designers gebruikten de strepen op shirts van Franse matrozen ter inspiratie voor hun kleding. Tegenwoordig zien wij de Bretonse streep of een variant daarvan regelmatig terug in kledingcollecties. Ik vond in de nazomer deze toffe gestreepte top bij Vanilia.

kaya quintana

Vanilia heeft t-shirts van een dikkere kwaliteit en dat vind ik erg prettig. Deze versie met streepjes is ook van wat dikkere stof en blijft daardoor de hele dag vrij van kreukels, toppie! Het enige nadeel is dat t-shirt heel kort valt. Ik ben al niet zo lang waardoor het shirt voor langere dame wellicht echt te kort is. Verder is het t-shirt wit met zwarte strepen en daardoor naar mijn mening chique en casual tegelijk.

bretonse streep

Streepjes combineren kan lastig zijn, maar een neutraal kleurpallet is altijd een goed idee. Daarom combineerde ik het shirt met Bretonse streep met een donkerblauw jeans. Zwart zou nog beter zijn, maar die lag in de wasmachine. Verder heb ik twee camelkleurige items in de kast hangen. Een jas en een kamerjas-achtig vest. Beide zijn camelkleurige, neutraal en daarom perfect bij een wat drukker patroon te dragen. Ik besloot om zwarte enkellaarsjes toe te voegen zodat het zwarte streepje van het shirt een compagnon heeft.

Welke versie vind jij het beste, jas of vest?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor nog meer outfit updates, thanks babe!

bretonse streep

Items

Gestreept shirt: Vanilia
Camelkleurige jas: H&M
Camelkleurig vest: Mango
Jeans: Dr. Denim
Enkellaarsjes: Zara

outfit streepjes shirt

gestreept shirt outfit

camelkleurig vest

outfit met streepjes shirt

herfst outfit met vest

outfit met lang vest

camelkleurige jas outfit

camelkleurige jas outfit

striped shirt outfit

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.