Een gelukkig mens

Ik ben al vier keer opnieuw begonnen aan dit artikel. Mijn hoofd stuitert namelijk alle kanten op. De afgelopen drie maanden waren behoorlijk zwaar. Ik moest een moeilijk besluit nemen, heel hard werken en mijn hoofd er goed bijhouden. Sinds deze week zie ik dat het zijn vruchten afwerpt en dat voelt echt goed. Alhoewel ik harder werk dan ooit, ben ik echt een gelukkig mens. Ik weet nu wat ik wil, hoe ik er moet komen en dat ik onderweg ben.

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik diverse banen heb gehad. Niets paste echt bij mij en ik werd nergens echt gelukkig van. Sinds ik mijn volledige focus op mijn bedrijf en blog kan leggen voel ik mij eindelijk gelukkig. Tevreden ben ik nog niet want ik mis nog wel wat dingen in mijn leven. Zo wil ik graag nog een mooi landhuis, een knappe man en ik zeg geen nee tegen een jeep. But hey, a girl needs a dream!

een gelukkig mens

In dit artikel vind je overigens geen ‘als ik het kan, dan kan jij het ook’ praatjes. Ik denk namelijk dat jij dit allang weet. Tevens heeft iedereen een ander leven, geluk is voor iedereen anders. Evenals succes, liefde, rijkdom en plezier. Eerder wist ik dat wel, maar besefte ik dat nog niet. Het is nu eenmaal zo dat je door de maatschappij meer beïnvloed wordt dan je denkt. Daarom ging ik een lange tijd onbewust mee in ‘hoe het hoort.’

Ik ging naar school, fulltime werken en wat ik echt leuk vond deed ik ernaast. Heel veel andere mensen doen precies hetzelfde, maar dat is toch eigenlijk hartstikke stom? Waarom zou je iets waar je heel blij van wordt maar af en toe doen? It makes no sense! Ik besef nu echt dubbel en dwars dat doen waar je blij van wordt echt gelukkig maakt. Ook als dat betekent dat je harder of anders moet werken dan anderen.

Je hoeft ook niet meteen aan de top de staan, soms is de weg ernaar toe het allerleukste. Zo merk ik nu dat ik steeds beter wordt in het verwerken van stress. Vroeger had ik alweer een paar kilo eraan gegeten. Nu ga ik gewoon wat langer door in de sportschool en kan ik beter relaxen. Dat had ik nooit geleerd als ik was blijven hangen in mijn oude leventje. Ik weet nu ook waar ik goed in ben en dat wist ik vroeger als kind nooit. Ik wist ook nooit wat ik wilde worden, haha!

kaya quintana

Dit is waar ik nu ben. Ik ben een gelukkig mens, maar nog niet tevreden. Dat vind ik trouwens niet erg, want ik vind het fijn om doelen te hebben waar ik naartoe kan werken. Aangezien dit een persoonlijk update artikel is heb ik niet echt een boodschap voor je. Ik denk dat ik het gewoon fijn vind om mijn bevindingen met jou te kunnen delen. Van gelukkig mens tot een ander (hopelijk ook) gelukkig mens. Gewoon even de positieve vibes de ruimte ingooien, lekker!

Ben je nu even niet zo gelukkig? Bedenk je dan dat jij aan het roer staat. Nee, je kunt niet alles veranderen en je hebt geen invloed op anderen. Je hebt wel altijd een keuze en er is altijd minimaal één stap die je kunt maken richting je dromen. De meest succesvolle en gelukkigste mensen hebben vaak de langste weg afgelegd. Dus als jij net als ik nog ver te gaan hebt, dan weet je dat heel gelukkig en succesvol wordt, haha!

Doe waar je blij van wordt, wordt een gelukkig mens.

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer persoonlijke updates, see you there!

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana