EOS holiday lip trio voor 2016

Ik hou van EOS lip balms en gelukkig blijven er nieuwe versies uitkomen. In dit artikel laat ik je graag de EOS holiday lip trio voor 2016 zien. Ik kreeg ze voor het eerst te zien bij een persevent. Lucky me, want ik kreeg mijn eigen setje mee. Ik koop zelf al jaren EOS lip balms omdat het de enige lip balms zijn waarvan ik geen eczeem of allergische reacties krijg. In EOS lip balms zitten namelijk o.a. geen parabenen en vaseline. Twee ingrediënten waar mijn huid heel slecht op reageert.

EOS holiday lip trio voor 2016

In de EOS holiday lip trio vind je dus ook enkel lip balms zonder deze ingrediënten. In de EOS holiday lip trio vind je drie verschillende geuren terug zoals Wildberry, Honey apple en Passion fruit. Honey apple is een Visibly soft lip balm en die is dus extra gericht op zichtbaar zachtere lippen. De andere lip balms zijn de gewone organische versies, maar ook allemaal in limited edition geuren uitgevoerd. De EOS lip balms zijn te koop bij Douglas, maar de gewone versies kun je ook wel eens bij River Island en Urban outfitters vinden.

eos lip balm

De holiday lip balms heb ik tot nu toe enkel bij Douglas gezien. Je kunt daar kiezen uit een single, duo of trio pack. De EOS holiday lip trio kost €17,85 en een single kost €5,95. Het duo setje kon ik helaas niet meer vinden op de site en de prijs dus ook niet. Wellicht kun je deze nog wel in de winkels zelf vinden. Op het eerste gezicht lijken deze lip balms best prijzig als je ze vergelijkt met een labello of een potje vaseline.

eos lip balm

Naar mijn mening zijn de EOS lip balms de prijs meer dan waard. Ze zijn namelijk 100% natuurlijk en bevatten dus geen parabenen of vaseline. Parabenen zijn de ingrediënten die een product goedhouden. Niet iedereen kan daartegen en sommige mensen zoals ik krijgen er zelfs eczeem van. Vaseline sluit de huid af en beschermt op die wijze de huid. Voor mensen met eczeem of een gevoelige huid kan dat nadelig uitpakken, omdat het de huid juist irriteert. Met EOS lip balms heb je daar geen last van omdat daar geen vaseline maar shea butter in zit.

Wat vind jij van deze EOS holiday lip trio?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram voor meer updates, see you there!

EOS holiday lip trio voor 2016

EOS holiday lip trio

eos lip balm

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.