De Etos Coconut body spray

I love coconut en daarom was ik meteen geïnteresseerd in de Etos Coconut body spray. Ik kreeg deze spray twee weken geleden in een mooi perspakketje van Etos. Deze drogisterij is naar mijn mening goed bezig met het vernieuwen en verbeteren van hun eigen collectie. In dit geval hebben ze dus een handige body spray voor je lichaam bedacht. Sprays vind ik heel fijn omdat ik lange nagels heb en ‘graaien’ in een pot met crème is dan niet zo fijn.

Etos Coconut body spray

Zo’n spray maakt het makkelijker om mijzelf snel en goed in te smeren. Volgens Etos trekt deze spray snel in en zou deze niet plakken. Als laatste zou de spray goed hydrateren en niet plakken. Dat heb ik uiteraard eens goed getest en hierbij mijn bevindingen. De verpakking is handig, maar er komt een behoorlijk grove nevel uit. Zoals je op de foto in dit artikel kun zien ligt er daardoor al snel een dikke laag lotion op de huid.

De Etos Coconut body spray review

De lotion zelf voelt lekker koel aan en ruikt zoals beloofd heerlijk naar kokosnoot. De Etos Coconut body spray trekt naar mijn mening niet zo snel in als verwacht. Persoonlijk vind ik de spray, in tegenstelling wat Etos beloofd, toch een beetje plakkerig. Dat komt waarschijnlijk ook omdat er best veel uitkomt, zelfs als je voorzichtig sprayt. Er ligt dan al snel een dikke laag op je huid die daardoor minder snel intrekt.

etos body spray

Heb je een normale tot vettige huid? Dan zal de Etos Coconut body spray waarschijnlijk voldoende hydrateren. Ik heb zelf een droge tot zeer droge huid en vind deze body spray helaas niet zo intens hydrateren zoals Etos op de verpakking aangeeft. Alhoewel er ook kokosolie op de ingrediëntenlijst staat, zit er niet voldoende in om echt verschil op te merken. Persoonlijk zou ik deze spray dan ook niet kopen om mijn huid intensief te hydrateren.

Etos Coconut body spray

Ik vind de Etos Coconut body spray een handig product voor als je tussendoor even snel de huid wilt verzorgen. Als je bijvoorbeeld in de zomer snel je huid van een wat lotion wilt voorzien. Deze body spray vind ik daar echt perfect voor. Ik ben namelijk zo iemand die vergeet in te smeren en dat altijd last minute doet terwijl ik mijn party outfit al aan heb, oeps! Het is zeker geen slecht product, het ruikt lekker en is makkelijk in gebruik. Je kunt de Etos Coconut body spray voor €3,99 bij Etos kopen, mocht je net als ik op zoek zijn naar zo’n handig hulpje.

Wat vind jij van body sprays zoals deze?

Kaya-Quintana

etos body spray review

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • Nicole

  Ik heb nog nooit een body spray gebruikt. Ik ben eigenlijk meer van de vette bodybutters, maar wanneer ik haast heb lijkt dit me best wel een fijn product 🙂

 • Marianna

  Ben heel tevreden over veel Etos producten maar dit valt mij echt tegen. Ik heb een wat oudere droge huid en daar is deze spray niet geschikt voor. Te waterig en verzorgt te weinig. Jammer.

  • Kaya-Quintana
   Marianna

   Ik denk dat je dan beter een lekkere body butter kunt aanschaffen, die verzorgen wat meer hydratatie voor een langere tijd. Bijvoorbeeld de Shea butter van The Body Shop. 😀

  • Kaya-Quintana
   Marianna

   Ik denk dat je dan beter een lekkere body butter kunt aanschaffen, die verzorgen wat meer hydratatie voor een langere tijd. Bijvoorbeeld de Shea butter van The Body Shop. 😀