outfit of the day

Fall transitions

Ik heb nog heel wat zomerse kleding in de kast liggen wat ik graag nog aan wil trekken. Helaas wordt het al kouder maar ik besloot om zomerse items met de herfst trends van nu te mixen. In dit geval koos ik voor crop top onder een gilet waardoor het net een lang t-shirt lijkt. Je ziet geen blote buik tenzij ik die laat zien, sneak peek! Ik voel me sowieso niet heel erg comfortabel met zo’n crop top aan. Ik beschouw deze outfit dan ook meer als een try out.

De jeans die ik op de foto draag heb ik gister weggegooid, ze zijn namelijk te groot. Tijdens het fotograferen gleed de jeans zo van mijn billen af terwijl ik eerder deze jeans met moeite dicht kreeg. Tijd voor een nieuw paar jeans met scheuren in de goede maat. Hé shit, moet ik weer shoppen, haha! De laarsjes zijn dan wel weer helemaal naar mijn zin. Ze zitten lekker stevig en zijn heerlijk warm door de wollige voering aan de binnenkant.

Wat vind jij van deze outfit, yay or nay?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk outfit? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

herfst outfit met crop top

Items:

H&M: Crop top, jeans en gilet
Fred de la Bretoniere via Boots shoes: Taupe enkellaarsjes

herfst outfit met gescheurde jeans

outfit of the day

outfit with ripped jeans

herfst outfit 2014

outfit met fred de la bretoniere laarzen

outfit met cardigan

outfit of the day kaya-quintana

fred de la bretoniere enkellaarzen

nederlandse fashion blogger

outfit met crop top

Kaya-Quintana.nl

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Wendy
    3 oktober 2014 at 10:47

    Je kunt ’t hebben, je hebt de leeftijd er voor. Persoonlijk zou ik onder de crop top nog een tanktop of een hemdtopje met spaghettibandjes doen om de blote buik te verhullen. Maar ja, ik zit nu in een fase van Wat kan ik aan gezien mijn leeftijd. Van binnen voel ik me nog half 20-er, van buiten moet ik me kleden als een 40-er en dat is lastig vind ik. Hoewel ik gewoon dingen aantrek wat ik leuk vind. Ik ben echt niet van plan om mezelf truttig aan te kleden.

  • Leave a Reply