FAQ

Site

Kaya-Quintana.nl staat sinds 26 maart 2012 officieel online. Op Kaya-Quintana.nl vind je artikelen en video’s omtrent make-up art, beauty, fashion, lifestyle en ondernemen. De meeste bezoekers zijn vrouwen tussen de achttien en vijfendertig jaar. Zij hebben een voorkeur voor producten en services uit het midden en hoogsegment.

Statistieken en samenwerkingen

Kaya-Quintana.nl behaald per maand tussen de 13.000 en 15.000 unieke bezoekers per maand. De statistieken worden bijgehouden via Google analytics.

Tools

Omdat ik vaak de vraag krijg welke producten en tools ik gebruik voor het onderhouden van mijn site, heb ik ze voor jou op een rijtje gezet. Ik gebruik de Canon D600 voor foto’s en video’s. Om video’s te bewerken gebruik ik Imovie en Youtube om deze te plaatsen op mijn site.

Comments

Comments waar spam en/of links in zijn verwerkt naar andere content op het web, die niks nuttigs toevoegen aan de site of lezers worden verwijdert. Comments die grof taalgebruik bevatten zoals scheldwoorden en beledigende woorden naar de maker of gebruikers van de site, worden ook verwijderd.

Reviews en advertorials

De reviews op deze site zijn 100% gebaseerd op mijn eigen mening. Reviews zijn altijd onbetaalde artikelen. De producten die je tegenkomt in een review artikel zijn door mijzelf aangeschaft of aan mij gegeven. Vanaf 24 maart 2015 worden gesponsorde producten en advertorials van een teken voorzien:

* product gekregen ter review/eigen mening
** product gekregen voor een advertorial

Een advertentie in de vorm van een artikel of video wordt aangeduid als een advertorial, in opdracht van of in samenwerking met ‘een merk.’ Sommige links op deze site zijn affiliate links.

Copyright

Alle inhoud op deze site waaronder de logo’s, tekst, foto’s, video’s en naam zijn eigendom van de auteur Kaya-Quintana Broekhuijsen. Maak je zonder toestemming gebruik van één of meerdere van deze items, zal ik mij berusten op mijn auteursrecht met alle gevolgen van dien voor diegene die plagiaat pleegt.

Give aways en win acties

Als je meedoet met een give away gebonden aan Kaya-Quintana.nl of Youtube.com/kayaquintana, dan ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  1. Give away’s zijn toegankelijk voor lezers uit Nederland en België tenzij anders vermeld
  2. Kaya-Quintana.nl mag ten alle tijden een andere winnares aanwijzen indien de originele winnaar niet aan de voorwaarden voldoet
  3. Nadat de winnaar middels een online random tool generator is getrokken heeft deze twee weken om de prijs via een email te claimen. Doet de winnaar dit niet of te laat, dan gaat de prijs naar een runner up.
  4. De winnaar heeft zelf de verantwoording om op tijd de prijs te claimen via een mail naar info@kaya-quintana.nl. Doet men dit niet dan beslist Kaya-Quintana.nl wat er verder met de prijs zal gebeuren
  5. Kaya-quintana.nl heeft naam en adres gegevens nodig om de prijs naar de winnaar te verzenden. Deze gegevens worden enkel voor dit doeleinde gebruikt en deze worden niet doorgegeven aan externe partijen. Dit kan wel zo zijn als de give away in samenwerking is met een bedrijf/merk, die zelf de prijs verzenden naar de winnaar.
  6. Kaya-Quintana.nl kan ten alle tijden de give away regels aanpassen indien nodig