Fashion: Bag bugs en pom poms

Je zag ze in dit artikel al eens eerder voorbijkomen op mijn blog. De zogenaamde bag bugs en pom poms voor aan je tas of sleutelbos. Ik zag ze voor het eerst aan de tassen van diverse celebrities voorbijkomen. Ook mijn zusje had ze al gespot bij Fendi. De Fendi bag bugs zijn behoorlijk hoog geprijsd, maar bij River Island en de H&M vond ik twee leuke dupes. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik deze goedkopere versies leuker vind dan de originele Fendi bag bugs.

bag bugs

In dit artikel wil ik graag deze leuke fashion trend met je delen. Want deze grappige fluffy bolletjes kun je in heel veel kleurtjes kopen. Ik koos voor de roze versie met zwarte puntjes van River Island. En de kleine roze versie heeft een grappig monsterlijk gezichtje en kun je vinden bij de H&M. Beide bag bugs kosten per stuk minder dan โ‚ฌ10,-. Beide bag bugs zijn ook lekker fluffy! Ik ben namelijk ook kortharige pom poms tegen gekomen maar ik vind de fluffy versies een stuk leuker.

fendi bag bugs

De reden waarom ik ze zelf zo leuk vind, is omdat ik vaak simpele tassen draag. Ik heb liever geen tassen met gekke printjes of designs. Daardoor zijn mijn tassen soms een beetje saai en met een bag bug kan ik snel en gemakkelijk mijn tassen opvrolijken. En als ik de kleurige bolletjes weer zat ben, haal ik ze er zo weer vanaf. Als jij ook graag gemakkelijk je tas een andere look geeft, dan zou ik zeker even kijken naar de bag bugs.

Of heb jij al zoโ€™n fluffy bolletje aan je tas hangen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram via @KayaQuintana, see you there!

bag bugs

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • Romy | Styled by Romy

  Dit vind ik echt een superleuke trend! Ik vind die pompon met dat gezichtje erop ook echt te gek. Zelf heb ik er 3, allemaal van H&M.

  • Kaya-Quintana
   Romy | Styled by Romy

   Oh, dan moet ik weer even naar de H&M. Want vorige keer hadden ze alleen roze en zwart ๐Ÿ˜€

 • Sanne

  Oh die zijn schattig hรฉ. Het geeft je tas wel een andere look. ๐Ÿ™‚ Kan je ze ook hangen aan een sleutelhanger?

  • Kaya-Quintana
   Sanne

   Ja, het kan allebei! Die van de H&M heeft ook een speciaal extra ringetje om je sleutel aan te reigen