fashion video

Fashion: Sport outfits en accessoires

Zoals beloofd vind je vandaag op mijn blog mijn sport outfits en accessoires. Sinds het nieuwe jaar is begonnen ben ik namelijk intensief bezig met hardlopen. Om het mijzelf zo comfortabel mogelijk te maken, heb ik geïnvesteerd in fijne sportkleding. Eerst ging ik namelijk rennen in een oude dikke trui en droeg ik een normale bh die steeds afzakte. Nu heb ik fijne sport outfits en accessoires waar ik je graag alles over vertel.

Wat draag jij graag tijdens het sporten?

Kaya-Quintana

P.S Volg mij ook via mijn Youtube kanaal, see you there!

You Might Also Like

  • Leuke video! Vooral leuk hoe je over de producten vertelt, terwijl je daarnaast laat zien hoe het staat. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar de Adidas broeken!

    • Kaya-Quintana

      Ik ben gek op die Adidas broeken <3