Mijn favoriete series op Netflix

Tijd voor mijn favoriete series op Netflix! Oh boy, ik moet je echt even vertellen over de serie Grand hotel. Het is echt een heerlijke serie in het Spaans. Uiteraard met veel knappe mannen en mooie vrouwen om naar te kijken. Uiteraard gaat het over de liefde, maar verwacht geen voor de hand liggende mysteries. Nee, Grand hotel blijft je drie seizoenen lang verassen met diverse complotten en verhaallijnen. Had ik al gezegd dat de hoofdrolspeler en zijn beste vriend heel knap zijn?

series op netflixPIN IT!

Narcos, uiteraard staat Narcos ook op mijn lijstje. Nog even en ik kan vloeiend Spaans spreken want ook in Narcos wordt veel Spaans gesproken. Wellicht ken je de serie al en zo niet, dan mis je zeker iets als je van gangsterachtige series en films houdt. In Narcos volg je namelijk Pablo Escobar die zijn drugsimperium op bijna geniale wijze weet uit te breiden. Daarnaast is de hoofdrolspeler Wagner Moura echt geweldig als Pablo Escobar.

series op netflix

Een andere serie die niet snel genoeg een nieuw seizoen kan krijgen is The fall. Gillian Anderson die je kent van de X-files en Hannibal speelt een super coole detective. Ik vind Gillian sowieso een prachtige vrouw en ik vind haar fantastisch in de ijzige rol die ze in deze serie speelt. Ze gaat achter een seriemoordenaar aan in hoge hakken en een pencil skirt. Maar verwacht geen truttig optreden, Gillian speelt deze rol keihard met een rauw randje.

Tot zover mijn favoriete series op Netflix van dit moment. Heb jij nog aanraders voor mij?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor nog meer updates, thanks babe!

Comments
  • Anita

    Stranger Things is een goede en How to make a murderer ook. Ik ben zo blij dat S2 van Narcos ook weer op Netflix is. Heb daar lang op moeten wachten.

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana