Favorieten: Donkere lipstick van Christian Dior

Donkere en vooral verleidelijke lippen, dat is mijn nieuwe verslaving. Met de juiste donkere lipstick kan je snel een nieuwe look creëren. Een donkere lipstick is gedurfd, sexy en geeft je mond meer volume en vorm. Givenchy had bijvoorbeeld een zeer geslaagde campagne met een heel licht model en een donkere lipstick. Ook de vertegenwoordigster van Givenchy droeg een donkere lipstick toen ik haar tegen kwam. En het stond waanzinnig mooi! Donkere lipstick is perfect als je een keer iets nieuws wilt proberen. Als je eens goed op wilt vallen of als een vampy lady, die ene heerlijke man wilt binnen halen. En door een donkere kleur lijken je tanden ook een stuk witter. Zo’n donkere lipstick heeft dus een heleboel voordelen.

Maar goed, ik heb dus zelf ook een hele mooie donkere lipstick gevonden in mijn kast. Ja, als je een tijdje niet in je kast kijkt, vind je ineens “nieuwe” dingen. Ook op mijn laatste youtube video kreeg ik een paar leuke reacties via youtube en twitter, op mijn donkere lipstick. Ik wil jullie mijn nieuwe liefde natuurlijk niet onthouden dus heb ik een paar mooie swatches er van gemaakt. Eigenlijk moet ik zeggen liefdes, want ik heb twee donkere lipsticks die ik de afgelopen week veel heb gedragen. Het was wel even wennen, zo’n donkere kleur op de lippen. Maar eigenlijk kreeg ik alleen maar leuke reacties erop. Nou, dat is niet helemaal waar, haha! Mijn moeder vond de lipstick op de bovenste foto niet zo heel geslaagd voor overdag. Maar voor de avond vond ze hem wel mooi. Leuk hé, die kritische moeders, hihi!

Hier op de foto’s dus twee lipsticks van Christian Dior. Deze lipsticks zijn van de Rouge Dior lijn en die zijn heerlijk vol van kleur. Maar ook zacht, een beetje romig en prettig op de huid. Ze blijven op mijn lippen zo’n vijf tot zes uurtjes zitten voordat ik weer moet bijwerken. Christian Dior is niet voor niets één van mijn favoriete cosmetica merken. De verpakking, de producten en de prijs zijn naar mijn mening perfect in balans. De eerste kleur heet Hypnotic red #862 en heeft een paarse gloed. Een hele warme donkere kleur die heel mooi afsteekt bij een lichte huid. Dan heb ik ook de kleur Rose palmares #759 en die is wat zachter. Een donker roze kleur die soms ietwat bruin overkomt. Twee prachtige maar vooral donkere kleuren waar ik echt blij mee ben.

Donkere lipstick is prachtig, overtuigd?

Kaya-Quintana

Links de kleur Hypnotic red en rechts Rose Palmares
Comments
  • Bellachique

    Vooral de tweede kleur is echt heel mooi!

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana