favorites video

Favorieten: Lancôme, Chanel, Gosh en Smashbox

Het is bijna ongelooflijk maar er staat toch eindelijk weer eens een favorieten video online. Het is ook echt de hoogste tijd, want ik heb weer een hoop nieuwe producten geprobeerd. Naast een paar van mijn golden oldies, vind je nu ook een paar nieuwe producten terug in deze video. Alle producten in deze video vind ik echte aanraders en ik gebruik ze zelf dagelijks.

Wat is jouw favoriete product van de afgelopen maand?

Kaya-Quintana

P.S. Check ook mijn andere Youtube video’s, thanks!

favorieten video

You Might Also Like

  • Leuke favorites! ik zit eraan te denken om ook binnenkort een Naked palette te kopen.

  • Dewy

    Leuke favorieten! Dankzij jouw eerdere review over de gosh lipliners, heb ik vorige maand Antique rose gehaald en ben er heeeeel blij mee! In combinatie met mijn Mac Faux echt m’n ultieme lippies van afgelopen maand (a). Thanks voor de super tip! 🙂