Favorieten: Mijn favoriete Instagram photo apps

You know I love my Instagram… En alhoewel mijn Instagram profiel geen duidelijk thema heeft, heeft mijn profiel wel een rode draad. De rode draad van mijn Instagram profiel is dat ik enkel foto’s plaats van wat ik echt leuk en interessant vind. Als dat betekent dat ik een dag geen foto post, dan post ik een dagje niets. Mijn foto’s bewerk ik wel altijd met een van mijn favoriete Instagram photo apps. In dit artikel laat ik je graag zien welke apps dat zijn, here we go!

instagram photo appsPIN IT!

A beautiful mess

Met deze app kun je zelf collages maken maar ook een enkele foto bewerken. Filters vind je niet in deze app, maar je vindt er wel leuke teksten en lettertypes. Ik gebruik deze app met name voor de collagefunctie. Hierdoor kan ik bijvoorbeeld twee outfit foto’s in een collage plaatsen. Super handig, want hierdoor kan ik net iets meer van mijn outfit laten zien. En aangezien ik veel tijd steek in het maken van outfit foto’s, is dat erg fijn.

VSCO

Dit is in korte tijd echt een van mijn favoriete foto apps geworden. Met name omdat het net photoshop is, handig! Je kunt makkelijk de belichting aanpassen en diverse filters gebruiken. Ik heb zelf een aantal filters erbij gekocht, zodat ik nog meer keuze heb. Alhoewel ik een Iphone 5S heb, kan ik nog steeds niet de meeste mooie foto’s maken. De VSCO app helpt mij bij het verfraaien van foto’s die ik mooi vind, maar qua kleur en belichting te wensen overlaten.

ColorStory

Nog een toppertje als het gaat om Instagram photo apps. ColorStory is helaas niet gratis, je moet aardig wat dingen nog zelf aanschaffen om de app goed te kunnen gebruiken. Echter is deze app dat naar mijn mening waard. Je vindt er namelijk prachtige filters, light flares en de bekende bokeh’s op. De filters zijn echt heel mooi en zorgen voor de magazine-achtige plaatjes, die ik zelf zo mooi vind om te zien.

Welke Instagram photo apps kun jij mij aanraden?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Instagram en Snapchat via @KayaQuintana, see you there!

mijn favoriete instagram photo apps

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  • Deisy

    O ja: VSCO gebruik ik ook heel vaak, net zoals Pomelo (weet niet of je kent maar ook fijne app). ColorStory ken ik nog niet maar ga zeker even een kijkje nemen naar deze app 🙂 Dank je wel voor het delen dame.