favorites video

Favorieten: OPI, Chanel, Himalaya, Guerlain, Inglot en MAC

Op zoek naar de beste beauty producten? Bekijk dan mijn nieuwe beauty favorieten video, waarin ik je vertel wat mijn must have producten zijn op dit moment. Van high end tot budget, ik gebruik van alles om de mooiste producten voor je te vinden. Zo vond ik een super goede face wash voor maar €5,99 bij de tuinen. Ik heb er weer zin in en jij hopelijk ook.

Have fun watching!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor meer updates, thanks!

beauty favorieten video

You Might Also Like

 • Anouk

  MAC soft en gentle is mijn favoriet

  • Kaya-Quintana

   Daar heb ik naar gekeken maar die staat helaas niet mooi op mijn huid 🙁

 • Anita

  Je wimpers! Het lijkt wel alsof je nep wimpers op hebt. Ik ga jouw combi maar es proberen want mijn wimpers zijn onzichtbaar…

  • Kaya-Quintana

   Tot nu toe vind ik deze combi echt top! Ik gebruik nog wel echt een wimperkrultang want anders zie ik er alsnog niets van

 • I’m quite pleased with the information in this one. TY!