favorieten video

Favorieten: Rimmel, Revitalash, Chanel, So fab en L’oreal

Welke producten hebben een ereplaats verdient voor de maanden januari en februari? Ik heb ze allemaal verzameld en er een video van gemaakt. Ik heb zelfs een nieuwe foundation favoriet er bij, iets waarvan ik niet had gedacht dat het zou gebeuren. Maar er is toch een product dat mijn foundation loving hartje heeft verovert. Nieuwsgierig naar al mijn bevindingen?

Bekijk dan snel de video en de bloopers aan het einde!

Kaya-Quintana

P.S. Vind je deze video leuk? Deel hem dan op Facebook of Twitter!

beauty favorieten

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  femketje
  6 maart 2013 at 10:57

  super leuk filmpje πŸ˜€

 • Reply
  BeautyByTS
  6 maart 2013 at 13:23

  Leuk filmpje, ook leuk dat je de bloopers erbij heb gedaan

 • Reply
  Hannah
  6 maart 2013 at 15:32

  Hai, Ik had een vraagje. Ik heb dezelfde foundation en ik ben er erg blij mee, ik weet niet op welke manier ik de foundation ik het mooist kan aanbrengen. Welke kwast gebruik jij hiervoor? Alvast heel erg bedankt!

 • Reply
  Mynthia
  6 maart 2013 at 16:28

  Mooie favorieten! Ik wou dat ik het geld had voor de wimper serum, maar helaas moet ik eerst de loterij winnen, hihi
  Geweldig die bloopers, gekke meid die je bent!
  Ga zo door, enne ik heb eigenlijk niet echt een favoriet deze afgelopen maanden, behalve dan de geweldige exfoliant Salicylzuur 1% BHA gel. Deze heeft mijn huid echt opgeknapt/mooi gemaakt, dus ben mezelf daar echt dankbaar voor dat ik dat ben gaan proberen/gebruiken! πŸ™‚

 • Reply
  Amanda
  6 maart 2013 at 16:53

  Hey Kaya!

  Ik vroeg mij af, welke primer vind je beter haha. Make Up Forever of Chanel? πŸ™‚

 • Leave a Reply