food video

Shoplog met organisch en biologisch eten van EkoPlaza

Het was weer zo ver, ik heb twee maanden geleden even keihard gesnackt en gesnoept. De stress van school en werk werd me teveel. Toen gingen er zeker twee pakken brownies, twee pakken koekjes en twee ijsjes naar binnen. Tel daarbij heel veel stress en frustratie bij op en je hebt weer een ongezond eetpatroon. Deze maand heb ik mezelf weer streng toegesproken; “No more cookies for you woman!” En daarom was het tijd voor een tripje naar de EkoPlaza om weer wat gezonde etenswaren te scoren.

Benieuwd naar welke producten het zijn geworden? Bekijk dan snel de video!

Kaya-Quintana

P.S. Wat is jouw favoriete gezonde snack?

You Might Also Like

 • oeh leuke video 😀 mijn favoriete healthy snack is plakjes komkommer met een klein beetje peper :3

 • Leuk! Super interessant, vooral die parabenen! weer eens wat geleerd 🙂
  xx

 • Leuk filmpje! Ik ben de laatste tijd helemaal dol op dadels, haha. 🙂

 • Fatima

  Jaaaaaaaaaaaa, ik hou van foodhauls. Dit moet je echt vaker doen.
  Mijn favoriete snack, zijn snacktomaatjes jum jum. Daar kan ik heel veel van eten.
  De laatste paar dagen ontbijt ik vaak met Griekse yoghurt en dadels. Lekker met een dadel de yoghurt opscheppen.
  Ik kan ook uren in een biologische winkel rondstruinen, helaas zijn sommige dingen prijzig om te kopen.

 • Puck

  Jeeeeej een foodhaul!!! I love that 😉
  Ik vind de brouwni’s bij de bio winkel echt suuuuuper lekker (zelfs nog lekkerder dan de gewonen) ik neem ze niet altijd mee want ja het blijven brouwni’s… Haha
  Xx
  P.s. Mag echt vaker meid!xx