win

Give away winnaars Cellularline headphones

Here we go, want ik heb de winnaars voor de Cellularline headphones getrokken. Ik ben heel blij met alle leuke reacties van alle 32 deelnemers. Met een random name generator heb ik twee winnaressen getrokken en dat zijn Nancy van der Kamp en Alexandra geworden. Van harte gefeliciteerd en ik hoop dat jullie straks lekker van een muziekje tijdens het sporten kunnen genieten. Vandaag ontvangen jullie een mailtje van mij met de verdere instructies. Het is wel belangrijk om te reageren voor 6 oktober 2016, daarna gaat de prijs naar de runner up!

In oktober komt er weer een nieuwe give away online, hou dus goed mijn site in de gaten.

Kaya-Quintana

P.S. Bedankt voor alle sportieve reacties, jullie zijn awesome!

Cellularline headphones

You Might Also Like