win

Give away winnaars: Handlettering doe je zo boek

Lieve schatten, allereerst hartelijk dank voor jullie geduld. Wegens mijn scriptie stond mijn blog vorige week op een zeer laag pitje. Daarom heb ik niet de winnaressen van het Handlettering boek bekend kunnen maken. Ik ben deze week weer terug van weggeweest, dus hierbij meteen de winnaressen van de drie boeken. Ik mag Joyce, Madelief en Anne-Marie feliciteren!

give away

Vandaag ontvangen jullie een mailtje van mij met de verdere instructies. Het is wel belangrijk om te reageren voor 21 november 2016, daarna gaat de prijs naar de runner up!

Er komt snel weer een nieuwe give away online, hou dus goed mijn site in de gaten.

Kaya-Quintana

P.S. Bedankt voor alle sportieve reacties, jullie zijn awesome!

You Might Also Like

 • Sabrina

  Alledrie gefeliciteerd! !

  • Kaya-Quintana

   😀

 • Madelief

  Aaaaah supertof dat ik gewonnen heb! 😱😱 heb alleen nog geen mailtje gehad hihi

 • Zo blij er mee, dank je wel!!

  • Kaya-Quintana

   Super, als het goed is komt er een boek jouw kant op 😀

 • Joy Stoker

  Ahh cool! (Het is trouwens Joy oeps..)

  • Kaya-Quintana

   Ik zag het, mijn fout! Ik heb je wel met de juiste naam gemaild 😀