Mijn grote voorbeelden Alison Brod en Kelly Cutrone

Opeens wist ik het, ik wilde mijn eigen media en pr-bureau. Ik was helemaal in mijn nopjes door het idee, want dit leek mij namelijk echt heel erg leuk. Een media en pr-bureau runnen is inderdaad erg leuk, ik doe het nu sinds april 2015. Makkelijk is het niet, maar tot nu toe gaat het nog steeds super goed. Ik kwam op het idee door o.a. mijn grote voorbeelden Alison Brod en Kelly Cutrone.

Ik heb eigenlijk nooit echt een voorbeeld gehad. Simpelweg omdat ik eerder nooit echt geïnspireerd raakte door wat andere mensen deden. Een menselijk voorbeeld moet naar mijn mening aansluiten op mijn interesses en persoonlijkheid. Alison Brod en Kelly Cutrone spreken mij op beide niveaus aan. Kelly Cutrone ken je vast wel van haar eigen reality show, maar ook van America’s next top model waar ze in de jury zat.

mijn grote voorbeelden

Kelly Cutrone is keihard, eerlijk, maar naar mijn mening ook een heel leuk mens. Kelly runt haar pr-bureau genaamd People’s revolution al jaren super goed. Kelly inspireert mij omdat ze geen blad voor de mond neemt en ze zorgt ervoor dat haar bedrijf hoe dan ook overleeft. Zij is zoals Amerikanen zeggen ‘unapologetic.’ Het interesseert haar niet wat andere mensen van haar vinden. Ze doet gewoon waar ze echt blij van wordt, love it!

Alison Brod ken je wellicht van de reality show The city. In een van de afleveringen gaat Whitney Port bij haar pr-bureau langs. Alison’s pr-bureau is echt het tegenovergestelde van Kelly’s pr-bureau. Alison’s kantoor is gevuld met roze en meisjesachtige dingen. Ze draagt hoge hakken, lipgloss en is regelmatig te zien in een roze outfit. Kelly daarentegen draagt enkel zwart, loopt rond in een rommelig kantoor en is allesbehalve meisjesachtig.

mijn grote voorbeelden

Zij zijn mijn voorbeelden omdat zij zich echt vasthouden aan hun eigen ding. Daarnaast staan ze echt hun mannetje en runnen ze al jaren hun eigen pr-bureaus. Ze lijken unstoppable en dat spreekt mij enorm aan. Ik zou best wel een mini Alison op mijn rechterschouder willen hebben en een mini Kelly op mijn linker, haha! Als ik in America had gewoond dan had ik zeker bij hen voor de deur gelegen om stage te lopen bij hun bureaus.

Alison en Kelly zijn wat mij betreft echt mijn grootste voorbeelden als het gaat om mijn carrière. Ze zijn beide zo anders, maar doen precies hetzelfde. Het is ook wel grappig om te zien dat mijn voorbeelden mijn persoonlijkheid weergeven. Ik hou van het suikerzoete wereldje dat Alison voor zichzelf heeft gecreëerd, maar ik heb ook zeker die edge van Kelly nodig om mijzelf in balans te houden. Ik hou hen in ieder goed in de gaten ter inspiratie.

Wie is jouw grote voorbeeld, let me know!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer lifestyle artikelen, thanks babe!

role model

role model

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.