Guhl pluiscontrole haarmasker

Zoals je misschien al weet, ben ik bezig met mijn haar bleken. Ik wil van heel donkerbruin, naar heel zeer licht blond of grijs haar. Alhoewel ik sterk haar heb, merk ik toch op dat het bleken mijn haar wat stugger en pluiziger maakt. Zeker de dag na het bleken is mijn haar zeer stug en met name bij de puntjes erg piekerig. In mijn kast vond ik gelukkig het Guhl pluiscontrole haarmasker die ik blijkbaar ooit heb gekocht of gekregen.

guhl pluiscontrole masker

Ik heb nog nooit eerder zo’n snelwerkend haarmasker gehad. Ik was er helemaal verbaasd door want tijdens het aanbrengen voelde ik al meteen verschil. Gebleekt haar voelt vaak stug aan, maar dit masker verzacht vrijwel meteen je haren. Het Guhl pluiscontrole haarmasker hoef je ook slechts een minuutje in te laten trekken en daarna kun je het meteen uitspoelen. Wat mij betreft echt een pluspunt want alles wat tijd bespaart vind ik fijn.

guhl pluiscontrole haarmasker

Guhl beweert dat in het masker Awapuhi en olie zit. Echter staan deze twee ingrediënten helemaal onderaan de ingrediëntenlijst. Glycerine staat hoog op het lijstje en ik vermoed dat het met name de glycerine is die mijn haren zo zacht maakt. Daarnaast vind je in dit masker ook gehydrolyseerde keratine dat schijnt te helpen bij het verzachten en hydrateren van je haar. Ik merk in ieder geval op dat de ingrediënten in dit haarmasker voor mijn haar wonderen verrichten.

guhl pluiscontrole masker

Heb je dus stug, pluizig en droog haar door bleken of vergen en bleken, dan zou ik het Guhl pluiscontrole haarmasker zeker proberen. Ik gebruik het masker zelf vanaf mijn oren naar beneden toe. Soms pak ik alleen de puntjes mee aangezien de rest van mijn haar gezond en sterk is. Door het masker kan ik mijn haar beter stijlen, blijft het soepel aanvoelen en mooi glanzen. Het masker kun je in ieder geval voor €8,99 bij de drogisterij scoren. Echter scoorde ik vorige week twee tubes voor de prijs van één bij de Etos. Halleluja discount!

Welk haarmasker gebruik jij graag voor pluizig en stug haar?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer beauty updates, thanks babe!

haarmasker voor droog haar

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.