Guinot Orange peel skin body scrub

In mijn douche staat altijd een bodyscrub klaar. Ik vind het namelijk heerlijk om mijn huid te verzorgen en mijn poriën te reinigen. Dat gaat het beste tijdens een warme douche omdat poriën dan open gaan staan en vuil makkelijker te verwijderen is. Ik gebruik het liefste een scrub met wat grotere korrels die niet snel smelten. Op dit moment staat daarom de Guinot Orange peel skin body scrub in mijn douche. I love this scrub!*

Guinot Orange peel skin body scrub

Ik kreeg deze scrub tijdens een persevent en was direct onder de indruk. Zoals je kunt zien zitten er namelijk heel kleine, maar toch stevige microbeads in deze scrub. Dat is precies wat ik zoek in een scrub. Een scrub voor het lichaam mag namelijk wat grover zijn zodat ik echt goed kan exfoliëren. Aangezien ik drie keer per week sport en dan meer transpireer is dat wel nodig. Daarnaast vind ik het ook echt fijn om mijn benen te scrubben na het ontharen, toedeloe ingegroeide haren! En voor huidschilfers veroorzaakt door eczeem werkt scrubben ook erg goed.

Guinot Orange peel skin body scrub review

Ik scrub nu zo’n twee keer per week mijn hele lichaam met de Guinot Orange peel skin body scrub. De naam verklapt al dat de geur een beetje citrus-achtig is. In deze scrub zit ook cafeïne wat zou helpen tegen een sinaasappelhuid en afvallen. Cafeïne werkt vocht afdrijvend dus in die zin kan het helpen bij het ‘afvallen.’ Of scrubben echt werkt tegen een sinaasappelhuid betwijfel ik. Het helpt in ieder geval goed tegen dode huidcellen, vuil en ingegroeide haren.

Guinot scrub

De cafeïne zorgt er in ieder geval wel voor dat mijn huid lekker fris en verkwikt aanvoelt door het scrubben. Tevens zorgen de microbeads in de Guinot Orange peel skin body scrub dat de bloedsomloop weer even aan het werk wordt gezet. Persoonlijk vind ik deze scrub gewoon heel erg fijn omdat mijn huid na gebruik weer schoon is en glad aanvoelt. De Guinot Orange peel skin body scrub is wel wat prijzig en alleen verkrijgbaar bij schoonheidssalons en ANG cosmetics.

Guinot Orange peel skin body scrub

Voor €32,85 ontvang je wel een grote tube van 200 ml waar je lekker lang mee kunt doen. Persoonlijk vind ik het niet erg om iets meer voor een scrub te betalen. Deze scrub van Guinot is tevens gemaakt voor professionals en is daarom ook iets luxer dan een drogisterij scrub. Je doet er ook langer mee dan je denkt en de scrub voldoet aan al mijn eisen. De meeste scrubs bij de drogisterij zijn bijvoorbeeld niet geschikt om echt wat harder mee te scrubben. Daarnaast zit er cafeïne in deze scrub en ruikt het heerlijk!

Heb jij weleens iets van Guinot gebruikt?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer beauty tips, thanks love!

Comments
 • Esmeralda

  Hmm als de microbeads plastic zijn dan skip ik deze. Ik ga voor het milieu toch liever voor iets anders.

  • Kaya-Quintana
   Esmeralda

   Nee, geen plastic in deze scrub. 😀

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana