advertorial hair care video

Ariana grande en Kim Kardashian kapsel

Advertisement
Een kapsel creëren zonder stijl of krultang, oh dear! Dat kan nog best lastig zijn, zeker omdat ik zo gewend ben om deze hair tools er bij te gebruiken. Maar ik ben de uitdaging van Andrélon aangegaan en ik denk dat het mij gelukt is. Ik besloot een mix van kapsels te maken geïnspireerd op het vintage-achtige kapsel van Ariana Grande en het trouwkapsel van Kim Kardashian. Wegens copyrights kan ik de foto’s niet zomaar op mijn blog zetten, klik daarom even op de namen van de dames om te zien welke kapsels ik bedoel.

andrelon pink collectie

Ik ben namelijk helemaal weg van de midden scheiding die Kim perfect weet te dragen. In combinatie met een beetje volume aan de achterkant is dit kapsel echt super tof. Ariana Grande draag haar haren vaak in een hoge staart maar persoonlijk vind ik het veel mooier staan als ze het los heeft. Ik heb het gelukkig toch voor elkaar gekregen om dit kapsel te recreëren en je hebt er maar een paar dingen voor nodig namelijk:

• Een ronde borstel en föhn of een föhnborstel
• Toupeerkam, ik gebruik deze van Tom Sebastian
• Kleine doorzichtige elastiekjes, ik heb ze van Zenner
• Hairspray naar keuze
• De Make it shine creme van Andrélon voor glans en hold

Uiteraard ben ik heel erg benieuwd naar jouw mening. Bekijk daarom snel de video en vertel mij wat je er van vind. En als je zelf dit kapsel namaakt, stuur mij dan een foto via Twitter of Instagram!

Enjoy!

Kaya-Quintana

P.S. Meer hair tutorials zien? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!
P.S.2. Dit artikel/video is in samenwerking met Andrélon gemaakt

 

andrelon pink collectie

ariana grande hair

kim kardashian wedding hair 2014

kim kardashian wedding hair

ariana grande hair tutorial

kim kardashian hair tutorial

andrelon make it shine creme

You Might Also Like

  • Ris

    Jaaa, eindelijk. Ik zit al sinds de OOTD van vorige week te wachten op deze tutorial, haha. Ik vind dit kapsel echt supertof. Staat je heel goed! Ik ga dit morgenochtend gelijk proberen, dank je!

  • mooi resultaat 😀