Aussie Miracle moist collectie

Yes, iets nieuws voor onze haren. Aussie heeft namelijk een aantal nieuwe haarproducten uitgebracht. Ik ben er supernieuwsgierig naar, maar ik kan ze helaas niet gebruiken. Echter ga ik je er wel alles over vertellen. Want als jij niet zo’n lastige hoofdhuid hebt als ik, dan heb jij wellicht iets aan deze nieuwe producten. De Aussie Miracle moist collectie bestaat namelijk uit vier producten om je haren te hydrateren.

aussie miracle moist collectie

In de Aussie Miracle moist collectie vind je namelijk een Miracle moist shampoo en een conditioner. Deze twee kun je voor dagelijks gebruik inzetten. Echter kun je uitgedroogde haren een extra boost geven met de Miracle moist deep treatment. Dit haarmasker kun je volgens Aussie inzetten om binnen drie minuten de meest droge haren op te peppen. Klinkt goed, vind je ook niet?

aussie miracle moist shampoo

Als je graag nog een extra stap toevoegt aan je haarroutine, dan kun je de Aussie Miracle recharge leave in spray gebruiken. Deze spray kun je op je haren aanbrengen wanneer jij dat nodig vindt. De spray kun je namelijk makkelijk meenemen en overal even snel gebruiken voor een frisse hairdo. De producten zijn redelijk betaalbaar en vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij. De nieuwe Aussie Miracle moist producten kosten tussen de €7,11 en €9,14 per product.

Zou de Aussie Miracle moist collectie iets voor jou zijn?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat via @KayaQuintana, see you there!

aussie miracle moist collection

aussie miracle moist

Comments
 • Jamey

  Klinkt goed! Zie ze wel eens staan, binnenkort toch maar eens meenemen dan!

 • Shirley

  Het is echt fijn spul, Mischien wat aan de prijzige kant voor sommige, maar dan heb je ook wat. Ik had ook hele droge punten, en als ik dat masker gebruik (nog van een andere lijn) zijn m’n punten daarna echt super zacht :)!

  • Kaya-Quintana
   Shirley

   Goed om te weten 😀 Ik was benieuwd of het echt voor sommige mensen werkt

 • Anna solveig

  Jammer dat je er geen review bij gedaan hebt

  • Kaya-Quintana
   Anna solveig

   Dat kan ik helaas niet omdat ik allergisch ben voor Aussie producten. Mijn review zou hoe dan ook negatief zijn. Daarom vertel ik wel over de nieuwe producten, maar moeten mijn lezers ze echt even zelf testen 🙂

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana