hair care video

Blonde highlights, hair update

Als je haar maar goed zit! In mijn geval is dat echt heel belangrijk want als ik een bad hair day heb, dan ik sowieso een bad day. Ik kan dan namelijk niet stoppen met frutselen aan mijn haar en hoe ik het dan ook draag, het is never nooit goed. Ik speur ook regelmatig het wereld wijde web af op zoek naar nieuwe haar trends. Zo vond ik een tijdje geleden een verftechniek die Balayage heet.

kim kardashian blond

Ik wilde graag een mix van deze twee hair do’s, helaas begreep mijn kapster het niet helemaal 🙁

Middels deze technieken bleken en verfen kappers je haren op zodat het lijkt alsof het au naturelle door de zon komt. Het kan op elke haarkleur van blond tot bruin en rood haar. Uiteraard heb ik het eerst zelf geprobeerd en dat was niet zo’n succes. Ik kan namelijk niet goed bij de achterkant van mijn hoofd waardoor de highlights niet goed verdeeld waren. Uiteindelijk ben ik toch maar naar de kapper gegaan en was ik €122,- kwijt.

Uiteraard vertel ik je er graag alles over dus bekijk snel de onderstaande video,

Kaya-Quintana

P.S. Leuke video? Abonneer jezelf dan hier op mijn video’s, thanks!

blonde highlights op donker haar

blonde highlights balayage

balayage blond

blonde highlights balayage op donker haar

kapsel kaya-quintana

 

You Might Also Like

 • Staat je erg goed meid! Ik zag het laatst op Instagram. 🙂 Ik ben net van licht naar donker gegaan, omdat mijn haar heel droog werd van het verven. Het staat mooi warm bij je.

  • Kaya-Quintana

   Ja, ik zag het op Instragram. You iz one sexy mama! 😀

 • Staat je echt goed! ♥

 • Sarah

  Ik vind het juist super staan. Denk dat heel veeel meiden met jou willen ruilen hoor ;-). Dus jammer dat je zo negatief overkomt in dit filmpje. X

 • Nelly

  Het is zooooo belangrijk dat je een goede kapster heb. Mijn vorige kapster is uit het kappersvak gestapt en vorige week heb ik het weer laten knippen. Op zich zit het wel goed maar…………toch niet helemaal. Balen altijd. Ik snap je wel maar had je niet een aantal kappers kunnen bellen met de vraag of ze de Balayage techniek kenden??? Voor dat geld zou ik het wel gedaan hebben. Ik verf het niet meer maar omarm mijn grijswordend haar.

 • ik snap echt helemaal wat je bedoelt!! als kapper je beroep is moet je gewoon op de hoogte zijn van de nieuwe trends en moet je altijd blijven leren, daar kies je gewoon voor als je voor dat beroep kiest. jammer dat het niet is geworden wat je wilde! maar ik vind het er alsnog wel mooi uitzien.

 • iris

  misschien moet je de kinki kapper een keer proberen
  hoor er wel goede verhalen over

  • Kaya-Quintana

   Goed idee!

 • Wauw het staat je erg mooi!

 • Staat erg goed, ziet er ook heel natuurlijk uit! Op jou haar zullen veel mensen jaloers zijn! 🙂

 • Manon

  Ziet er niet slecht uit hoor! Ik kom net ook van de kapper en wou ook balayage. Mijn kapster kende dit wel maar zei dat dit waarschijnlijk vlekken ging opleveren dus heeft ze met een speciale kam gehighlight (is dit een werkwoord;)). Wilde inderdaad ook geen dikke plukken met zo’n streep bovenaan maar t ziet er mooi uit!