Dove Oxygen moisture haarmasker

Het komt niet vaak voor dat ik echt niet blij ben met een product. Deze keer ben ik echt een beetje teleurgesteld in een nieuw product van Dove. Sinds een paar maanden ligt hun nieuwe haarverzorgingslijn in de schappen genaamd Dove oxygen hydratation. Hiervan kocht ik de shampoo, de conditioner en het Dove oxygen moisture haarmasker voor €7,99.

dove oxygen moisture haarmasker

Acht euro vind ik best veel voor een haarmasker waarvan je maar 200 ml krijgt. Met maar 200 ml doe ik namelijk niet langer dan anderhalve maand met mijn lange haar. Dan het haarmasker zelf wat als soufflé masker wordt verkocht. Het is een masker voor fijn en futloos haar omdat de zachte, soepele textuur zou zorgen voor een boost. Het masker zou voor zijdezacht en glad haar moeten zorgen zonder het te verzwaren.

dove oxygen haarmasker

Tevens belooft Dove meer volume en dat is precies waarvoor ik dit masker kocht. Mijn haar is namelijk lang en ietwat futloos en ik hoopte dat dit masker er wat aan zou kunnen doen. Helaas doet dit masker vrij weinig voor mijn haar. Het enige wat ik opmerk is iets zachter haar en een beetje hydratatie. Zelfs met de conditioner er onder zie ik geen extra volume verschijnen.

dove oxygen hydratation souffle haarmasker

Ik zou eigenlijk net zo goed het masker achterwege kunnen laten want veel verschil zit er niet in. Uit dezelfde lijn had ik ook de shampoo en de conditioner gekocht. Van de shampoo kreeg ik een extreem droge hoofdhuid en ik kreeg er zelfs last van op mijn voorhoofd. Ik gaf de shampoo daarom aan mijn moeder die vervolgens hetzelfde kreeg. Mijn moeder heeft daarom de shampoo weggegooid dus daar heb ik helaas geen foto meer van.

dove oxygen hydratation haarmasker review

De shampoo uit deze lijn is dus behoorlijk agressief, de conditioner haalt weinig uit en het masker is qua ingrediënten bijna hetzelfde als de conditioner. Geen wonder dat ik vrij weinig verschil merk tussen het masker en de conditioner. De conditioner zou ook een soufflé-achtige structuur moeten hebben maar het is net een wat zachter aanvoelende conditioner. Tevreden? Nee, absoluut niet maar ook dat kan eens gebeuren.

Heb jij al iets van de Oxygen lijn en wat vind jij er van?

Kaya-Quintana

P.S. Meer over haarverzorging lezen? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

dove oxygen souffle haarmasker

Comments
 • Samantha

  Wat stom dat hij helemaal niks doet voor je haar! Jammer, want een goed haarmasker is nooit verkeerd.

  • Kaya-Quintana
   Samantha

   Gelukkig heb ik nog een goede van L’oreal 😀

 • Stephanie

  Jammer dat het niet werkt voor je! Al is het gelukkig wel verfrissend om iets negatiefs te horen over beauty.

  Ik moet trouwens ook een beetje lachen, omdat je zulke luxe en mooie foto’s maakt van een product dat je eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Ik heb een raar gevoel voor humor. 🙁

  • Kaya-Quintana
   Stephanie

   Haha, nee ik snap het wel hoor! Maar mooie plaatjes zijn leuker om naar te kijken ook al is het een slecht product 😛

 • Annemijn

  Haha, precies om wat Stephanie zegt moest ik ook gniffelen. Zonde dat het masker niet veel goeds doet, vooral voor dat geld.

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana