Elvive nutri gloss luminizer gloss spray

Glanzend haar vind ik prachtig. Hoe meer glans, hoe beter! Daarom was ik aangenaam verrast toen ik de Elvive nutri gloss luminizer gloss spray bij de drogist vond. Ik ben sowieso erg te spreken over de producten uit de Elvive collectie van L’oreal. Ik ben gek op de verzorgende oliën en maskers. Deze nieuwe gloss spray moet wel goed zijn, bedacht ik me voordat ik deze Elvive gloss spray kocht.

elvive nutri gloss luminizer gloss spray

En ja, deze spray is wat mij betreft heel prettig in gebruik. L’oreal belooft een mooie hoogglans finish, met een lichte formule en een subtiele geur. De lichte formule en de zachte geur zijn echt fantastisch. Ik gebruik deze spray zoals aanbevolen op handdoek droog haar. Ik spray het met name op de puntjes omdat die erg dof zijn geworden. Vorig jaar heb ik mijn haar namelijk redelijk vaak gebleekt.

elvive nutri gloss luminizer gloss spray

De Elvive nutri gloss luminizer gloss spray zorgt ervoor dat de puntjes er weer levendig uitzien. De glans zelf is subtiel waardoor mijn haar er niet vettig uitziet, maar echt een zacht glansje heeft. De lichte formule die L’oreal belooft merk ik ook echt op, als ik na het drogen mijn handen door mijn haar haal. Ik voel geen vettig of siliconen-achtig laagje, heerlijk!

elvive gloss spray

De geur is ook erg lekker. Mijn haar ruikt na gebruik van deze gloss spray alsof ik net van de kapper kom. Die hebben ook altijd van die heerlijk ruikende producten voor je haren. De prijs is ook redelijk en via Bol.com te koop voor €7,99. Via het Kruidvat kost deze gloss spray ietsje meer namelijk €9,99. Dat is deze spray sowieso waard, aangezien het de beste glans spray is die ik tot nu toe heb gebruikt.

Wat gebruik jij om je haren extra te laten glanzen?

Kaya-Quintana

P.S. Meer beauty updates ontvangen? Like en volg mij dan via Instagram, thanks!

glans spray voor haar

l'oreal gloss spray

elvive nutri gloss luminizer gloss spray

Comments

    Hey Doll, want to save some time?

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana