Gilette Venus en Olaz sugarberry scheermesje

I’m not your Venus and I’m not your fire. Ik kan namelijk voor geen meter scheren en ik krijg het altijd voor elkaar om een wondje te veroorzaken. Ik was dan ook heel nieuwsgierig geworden naar het Venus en Olaz sugarberry scheermesje dat ik in mijn brievenbus vond. Ik krijg namelijk niet alleen wondjes van het scheren maar ook een zeer droge huid door scheerschuim. Tevens sla ik ongemerkt altijd een paar haartjes over omdat ik waarschijnlijk niet goed oplet.

venus en olaz sugarberry

Dit scheermesje van Venus heeft vijf mesjes dus het leek mij onmogelijk om nog haartjes over te slaan. Daarnaast zitten er twee dikke gelkussentjes op die je huid verzorgen en een lekker geurtje verspreiden. Tevens zou je door deze gelkussentjes geen scheergel nodig hebben en zo een droge huid voorkomen. Klinkt heel goed als je het mij vraagt dus ging ik deze afgelopen week aan de slag met dit scheermesje.

gilette venus en olay

Het ophangsysteem is in ieder geval super handig. Ik gebruik meestal wegwerpmesjes die altijd overal en nergens belanden. Echter is een scheermesje dat je kunt ophangen op een duidelijke plek veel handiger. Het scheren zelf ging iets minder goed dan ik had gehoopt. De gelkussentjes zijn super handig als het gaat om het vervangen van scheerschuim. Mijn huid voelt er zeker zachter van aan en het glijdt net zo goed als scheerschuim.

scheermesje met gelkussentjes

Echter produceren de gelkussentjes soms iets teveel gladheid waardoor ik soms drie keer over hetzelfde plekje moest scheren, om echt alle haartjes er af te krijgen. Aan die vijf mesjes heb je dan eigenlijk niet zoveel. Tevens is het scheren van de bikinilijn door die kussentjes niet te doen. De kussentjes zijn zo dik en groot dat heel precies scheren erg moeilijk is. Dit scheersysteem is dus alleen handig voor je benen en je oksels.

gilette scheermesjes met gelkussentjes

Als je dus enkel een scheermesje voor je benen zoekt dan is dit echt een aanrader. Zeker als je huid slecht reageert op scheerschuim want de kussentjes helpen wel echt om een droge huid te voorkomen. Het idee vind ik goed maar in de praktijk werkt het voor mij persoonlijk niet zoals gehoopt. Ik zou er zelf daarom geen €16,49 aan besteden omdat ik graag één scheermesje voor alles wil.

Wat vind jij van een scheermesje met gelkussentjes?

Kaya-Quintana

P.S. Handig artikel? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

gilette venus en olaz sugerberry

venus sugarberry scheermesje

scheermesje met ophangsysteem

venus gilette en olaz sugarberry scheermes

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.