Haarverzorging: Keune So pure shampoo en conditioner

Het is ongelooflijk maar ik denk dat ik eindelijk een shampoo heb gevonden, waar mijn hoofdhuid tegen kan. Jarenlang moest ik Dermolin gebruiken, waar ik een heel droge hoofdhuid van kreeg. Daarom stapte ik over op Head and Shoulders waar ik al een tijdje vanaf wil, omdat het mijn haar lijkt uit te drogen. Echter kreeg ik laatst een Keune So pure shampoo, die tot mijn verbazing fantastisch werkt voor mijn gevoelige hoofdhuid.

keune so pure shampoo en conditioner

De Keune So pure collectie bevat verschillende type shampoos. Ik kreeg de recover shampoo voor droog haar en die heb ik echt nodig. De recover shampoo heb ik de afgelopen twee weken geprobeerd en ik merk echt verschil op. Mijn hoofdhuid is niet meer droog en ik heb geen allergische reacties gekregen. Daarnaast is mijn haar ook minder droog en gebruik ik geen normale conditioner meer.

keune so pure

Ik gebruik nu namelijk de So pure recover conditioning spray. Die spray ik over mijn handdoekdroge haar heen en dan met name over de puntjes. Even doorkammen en klaar! Ik ben heel erg blij met deze Keune So pure shampoo en conditioner. Met name omdat er geen parabenen en sulfaten inzitten. Parabenen houden producten goed en sulfaten laten producten schuimen. Echter krijg ik daar eczeem van, dus het is heel goed dat deze twee ingrediënten er niet in zitten.

keune so pure shampoo

De prijs van de Keune So pure shampoo en conditioner valt naar mijn mening mee. Ik had een hogere prijs verwacht omdat het een salonmerk is. Echter vond ik de shampoo op diverse sites voor €17,-. De shampoo kost sowieso meer dan een normale shampoo van de drogisterij. Echter krijg ik daar dus eczeem van, waardoor ik eigenlijk al jaren meer geld betaal voor shampoos.

Keune so pure shampoo en conditioner

Helaas is de So pure collectie online niet zo goed verkrijgbaar. Ik moet dus echt op zoek naar een kapperszaak of winkel in de buurt, die deze Keune collectie verkoopt. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik deze shampoo en conditioner heb gevonden. Nu kan ik eindelijk stoppen met de Head and Shoulder shampoo en mijn haren beter verzorgen. Als jij ook dezelfde allergieën hebt als ik, dan zijn de Keune So pure shampoo en conditioner echte aanraders.

Heb jij al eens iets van Keune getest?

Kaya-Quintana

P.S. Have a good hair day!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.