hair care

Toupeerkam van Tom Sebastian

Jaaa! Eindelijk is er een goede toupeerkam in Nederland te koop. Tom Sebastian had al gezegd dat ie zou komen maar de toupeer brush ligt nu echt in de winkels. En de prijs is hemels want hij kost maar €3,49. Dat is in vergelijking met andere merken echt een heel zacht prijsje. Uiteraard zijn er genoeg toupeerkammen te koop en te vinden in de winkels. Echter zijn dat vaak kammen met maar één rij haren gemaakt van dunne plastic haren.

toupeer borstel tom sebastian

En alhoewel dat soort toupeerkammen al jaren gebruikt worden, vind ik ze minder goed dan deze van Tom Sebastian. Ik ben namelijk al een paar jaar op zoek naar een toupeerkam als die van Tom. Veel Amerikaanse kappers en hair stylisten raden deze toupeerkammen namelijk aan. Omdat er meerdere rijen met synthetische haren opzitten, heb je meer grip en creëer je sneller meer volume. De haren van deze borstel zijn ook wat dikker waardoor je haren er niet zo snel in vast blijven haken. Dat betekend minder haarbreuk en daarom beter voor je haar.

toupeerkam tom by zenner

Deze kam is overigens multifunctioneel want je kunt deze ook gebruiken om te polijsten. Daarmee bedoel ik dat je met een beetje hairspray en deze kam, netjes babyhaartjes en dergelijke kunt wegwerken. De haren van deze kam zijn namelijk heel zacht en laten je haren glanzend achter. Yes, iedere hair styliste heeft iets aan deze toupeerkam. En de dames die van big hair houden ook.

Heb jij wel eens een borstel van Tom by Zenner getest?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Deel het op Facebook, thanks!

toupeerkam van tom by zenner

You Might Also Like

 • Yess! Hier was ik naar op zoek! haha thanks voor het delen, hartstikke leuk 😀 x

 • Die lijkt me erg goed!

 • oh die is lekker goedkoop! 😀

 • Cool, die lijkt me handig. Maar is het niet een toupeerborstel i.p.v. -kam?

 • Klinkt best goed! Heb er nog nooit eentje gebruikt, maar voor deze prijs is het zeker goed te doen.
  X Saffira

 • Anne-Sophie

  Oh, deze moet ik hebben! Zenner? Dus bij Kruidvat te koop? 🙂

  • Sophie

   Kaya, waar kan ik deze borstel vinden? Ik zoek ‘m al sinds jouw artikel maar zie ‘m nooit ergens!

 • Klinkt goed, ik heb een borstel van Tom. Hele fijne borstel en ook niet duur.

 • anneke

  ben bij diverse drogisterijen geweest: kruidvat… Etos…DA maar niemand heeft hem. Waar is dez te koop?

 • Is bij geen enkele Etos te vinden ook kruidvatheeft het nietzoek me gek al een paar weken advertentie in de telegraaf gezien maar nergens te vinden dat is balen.