Essence nail art tip painters en special effect toppers

Zo’n vier maanden lang heb ik weinig aan mijn nagels gedaan. Ze beschadigen steeds door de tijdelijke baan die ik nu heb. Ze zijn daarom heel lang kort geweest en dat was echt afkicken voor mij. Gelukkig groeien ze nu weer en zijn ze lang genoeg om weer lekker los te gaan met nail art. Na mijn tandartsbezoekje van vanochtend, wilde ik mezelf even verwennen met wat mooie nail art goodies. Tot mijn blijdschap kwam ik heel wat toffe items tegen bij Essence.

Zo vond ik twee special effect toppers. De eerste Circus confettie en de tweede heet Night in vegas. Night in Vegas heb ik nu op mijn nagels aangebracht want ik kon niet wachten om het uit te proberen. Het is super mooi en ik ben er heel erg blij mee. Ik ben namelijk al heel lang op zoek naar dergelijke nagellakjes. Uiteindelijk vond ik ze dus bij het Kruidvat. Dat scheelt me weer een lange zoektocht op het internet. Het fijne is dat alles in dit artikel onder de €2,- kost en dus ook nog eens prettig voor mijn bankrekening.

PIN IT!

De freestyle tip painters van Essence gebruik ik al heel lang. Deze keer vond ik twee nieuwe kleuren genaamd Mysterious black en More than silver. De tip painters van Essences hebben heel dunne penseeltjes waardoor je heel strak kunt werken. Ik gebruikte mijn oudere nail stripers al heel graag. Van deze nieuwe kleurtjes zal ik dus ongetwijfelde even veel plezier hebben. Als laatste kocht ik nog een designer setje van Essence. Hier zitten drie sponsjes en een penseeltje in. De sponsjes vind ik heel prettig werken tijdens het maken van ombre nails. Veel beter dan de make-up sponsjes die ik er eerst voor gebruikte.

Mijn nail art loving hartje kan er weer tegen aan,

Kaya-Quintana

P.S. Wat is jouw favoriete Essence nail art product?

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  die circus confetti glitter lak is zo pretty 😀

 • Amanda

  Ik heb heel veel van deze lakjes. Ze zijn heel fijn voor dat geld!

 • Janneke

  Heel mooi! ik heb de cirque confetti, wanneer komt de uitslag van de handcreme online ?

 • BeautyByTS

  De Circus confetti is zo’n leuk lakje om over een zwarte lak heen te doen. De stripers heb ik nog nooit eerder gezien maar die zien er ook heel leuk uit!!

 • Marieke

  Kun je de toppers en het setje bij elke kruidvat kopen, of was het er een met zo’n dubbel essence schap?

  • Kaya-Quintana
   Marieke

   Alle toppers zijn los te koop 😉

 • Sophie

  Leuk!, altijd leuk om jouw aankoopjes te kijken!