make up video

Eyes Lips Face, ELF cosmetics shoplog

Vorige week kwam de postbode met een mooie pakketje aan. Toen ik dat pakketje opende werd ik heel erg blij. Voor me lagen mijn eerste ELF producten, yes! Eyes Lips Face oftewel ELF is al jaren super bekend in beautyland op Youtube. Echter kunnen we sinds kort pas genieten van ELF in Nederland en België. Het team van ELF was zo lief om mij enkele producten toe te sturen om te testen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. In de onderstaande video laat ik jullie de producten zien, snel kijken dus!

Kaya-Quintana

P.S. Stay tuned want alle swatches en reviews komen er snel aan!

You Might Also Like

 • Gotta love elf! Altijd super betaalbaar :3

 • Wat een super leuke producten. Ik heb zelf ook een aantal producten van het merk en ik moet zeggen dat ik die toch wel erg fijn vind!

  • Kaya-Quintana

   Ik twijfelde eerst over de kwaliteit vanwege de prijs maar er zitten toch wat toppertjes tussen 😀

 • Leuke producten.
  En dat ze zo goedkoop zijn maakt
  Het nog leuker

 • Leuke aankopen!!!

 • ik heb laatst ook een pakketje van ELF ontvangen om te testen en ik ben ook echt onder de indruk!

 • Leuke producten ik heb nog nooit wat van ELF gekocht.
  Maar lees er wel vaak positieve dingen over.
  Hebben de oogschaduws ook veel pigment?

  Liefs