interior video

Ikea, Flying tiger, V&D en Xenos shoplog

Deze maand had ik lekker een weekje vrij en dat betekende shoppen. Ik had namelijk eindelijk de tijd om mijn huis eens kritisch te bekijken en te zien wat ik nog nodig had. Vervolgens ging ik shoppen bij Xenos, V&D, Ikea en Flying tiger. Wat ik allemaal bij elkaar heb geshopt laat ik je zien in de onderstaande video. Ik vind dit soort video’s zelf altijd heel leuk om te bekijken en hopelijk jij ook, so let’s go!

Kaya-Quintana

P.S. Leuke video? Like dan deze video en abonneer je op mijn youtube channel, thanks!

You Might Also Like

 • Leuke aankoopjes, ik wil ook al tijden zo’n schapenvachtje misschien toch maar eens kopen!

 • super leuke artikelen!!!!!

 • Die uil is echt geweldig! Leuke aankopen 😀

  • Kaya-Quintana

   Yes, die is van V&D!

 • Krijg nu wel zin om dat leuke winkeltje eens op te zoeken, maaruh…
  Hoe staan die leuke aankopen nu in jouw mooie huisje?

 • super leuke aankopen 😀

 • eline

  Je kan die grote knijpernopen doen en er dan een foto tussen doen en leuk neerzetten. Zo stond het bij een vriendin van mij op haar kamer, erg leuk.