make up video

MAC, Rimmel, Lush, J beverly hills en CHI shoplog

Wat is het heerlijk om even te kunnen shoppen. Ik had de afgelopen weken wat meer tijd voor mezelf. Ik heb heerlijk van het lekkere weer kunnen genieten. Maar ook lekker kunnen tutten en lol gemaakt met vriendinnen. Vooral het shoppen had ik heel erg gemist. Maar ik had weinig tijd en niets nodig. Maar alles raakt een keer op en dus had ik weer een reden om te shoppen. In dit artikel dus eindelijk weer eens een beauty haul video.

Hope you like it!

Kaya-Quintana

P.S. Wat heb jij allemaal bij elkaar geshopt?

You Might Also Like

 • plakresten met babydoekjes natmaken en dan gaan ze er een stuk makkelijke af! Leuk filmpje , mooie spulletjes! 

 • Rimmel is een van mijn favo merken voor mascara’s 🙂 Heb die scandaleyes ook liggen, maar nog niet geprobeerd. ^^

  • KayaQuintana

   Welke mascara van Rimmel is volgens jou de beste dan? 😀

   • Volume Accelerator 🙂

    • KayaQuintana

     Thanks! DIe ga ik dan ook eens proberen 😀

 • Die mac sticks zijn echt super mooi!

 • Chaimae

  waauuwww, welke lipstick heb je op :)?

 • Chaimae

  oh hahaha sorry, ik reageerde na 5 sec van het filmpje al stupiddd 😛