Quote decorations van Kwantum

Nu mijn huis bijna alle grote benodigdheden heeft, op een tv en gordijnen na, kan ik verder met decoreren. Ik ben niet heel erg van de random frutsels, beeldjes en curiosa maar soms kan ik het wel waarderen. Het onderstaande setje zou ik bijvoorbeeld ook niet snel hebben gekocht. Maar toevallig sluit de quote er op helemaal aan op wat ik zelf ook vind. Met de quote “Do more of what makes you happy” ben ik het helemaal eens.

do more of what makes you happy

Ik kocht het setje bij Kwantum of all places, haha! Nooit gedacht dat een winkel vol met klus spullen leuke decoraties zou hebben. Het doosje in de vorm van een boekje vind ik persoonlijk geniaal. Zo’n geheim boek waarin allerlei kleine geheimen kunnen zitten, brengt het kind in mij naar boven. Ik wil al mijn kleine schatten in dit snoezige doosje verstoppen, hihi! Het schilderijtje ga ik denk ik in mijn slaapkamer hangen. Ik wil namelijk nog een plank boven mijn bed maken waarop ik het schilderijtje kan zetten.

quote decorations

Op dit moment is mijn slaapkamer nog vrij leeg en staan alle decoraties nog lang niet op hun plek. Het behang in mijn slaapkamer heeft een lichtbeige champagne glans en daar past roze mooi bij. Ik heb ook al een roze sprei van mijn oma op mijn bed liggen met roze kussentjes er bij. Ik denk dat mijn slaapkamer echt de meest girly kamer in het huis word. Persoonlijk vind ik het heerlijk om wakker te worden in een rustige kamer gekleurd in zachte en vrolijke tinten. Dan voel ik mezelf net een prinsesje, haha!

decoratie doos in de vorm van een boekje

Bij de Kwantum hebben ze overigens nog meer van deze canvas schilderijtjes en opbergboekjes. Ze hebben meerder quotes, kleuren en printjes. Het boekje en het schilderijtje kostte me €6,- per stuk en dat is wat mij betreft een mooi prijsje. Quote decorations zijn in de wat luxere woonwinkels namelijk al meteen een stuk duurder maar niet perse leuker. Voor €12,- heb ik dus een leuk setje kunnen scoren om mijn slaapkamer mee te versieren. Ik ben er helemaal blij mee, hihi!

Heb jij thuis ook quote decorations?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

schilderijtje met quote

huis decoraties met quotes

opbergdoosje in de vorm van een boek

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.