fashion video

Mango, Sacha, Only, H&M en Accessorize shoplog

Wat trek jij aan deze winter? Ik heb alvast een aantal kledingstukken gescoord en die zal ik je in de onderstaande video laten zien. Ik ben nog lang niet klaar want ik heb een paar extra laarzen, warme truien en lekkere dikke vesten nodig. Gelukkig kan ik voorlopig vooruit met de kledingstukken die ik je in de onderstaande video zal laten zien. Nieuwsgierig geworden naar welke dat zijn? Bekijk dan snel de video!

Kaya-Quintana

P.S. Leuke video? Volg en like via Youtube, thanks!

 

You Might Also Like

  • Leuke dingen!

  • love dat biker jackje zonder armen!

  • Ik vind de cape echt fantastisch!

  • Die laarzen zijn leuk! Ik voel me nu heel zielig, gezien de hoeveelheid kleren die ik koop haha

  • Leuke aankopen!!

  • Leuke dingen heb je geshopt!

  • Oh my gooood, je cape is echt zoooooo mooi! Wouw! Je vest trouwens ook!

  • Leuke shoplog!