Zara home shoplog

Oh, de luxe poes in mij komt naar boven zodra ik de Zara home zie. Alles in deze winkel is prachtig, leuk, luxe en zo overheerlijk duur. Niets laat mij me beter voelen dan een overprijsd fotolijstje. Wat dacht je van satijnen lakens voor op het bed of set onderzetters van parelmoer? Ik wacht nog steeds op de man die een doos gloednieuwe Louboutins op de satijnen lakens van mijn bed achterlaat. “Had je niet hoeven doen schat! Of… Toch eigenlijk wel, thank you!”

zara home ananas doosje

Noem me materialistisch, misschien ben ik dat ook wel. Ik vind dat zolang ik het geld heb, ik goed zal gebruiken. Ik houd van mooie dingen en die verzamel ik graag om mij heen. Tenminste, ik houd van dingen die ik als mooi beschouw. Misschien vind jij het wel helemaal niets. Gelukkig mogen we allemaal doen en laten wat we willen. In dit geval laat ik je mijn nieuwste vondsten van de Zara home zien. En ja, ik heb ook nog een bestelling geplaatst via de website. Naughty me…

zara home doosje met ananas

Ten eerste vond ik het meest schattige doosje ooit met een ananas. Ik ben gek op ananas en het doosje is ook nog eens wit en daar heb ik de laatste tijd een sterke voorkeur voor. Mijn appartement bestaat voornamelijk uit lichtgekleurde muren en accessoires, dus dit schattige doosje past er prima bij. Helaas wordt mijn huis ook erg snel warm omdat de zon altijd op mijn ramen staat.

zara home wit doosje

In de winter is dat heerlijk maar in de zomer kan het daardoor erg benauwd worden. Het ruikt dan ook snel muffig in de zomer en een roomspray kan daar bij helpen. Ik zet ook wel eens een geurkaars aan maar een roomspray werkt natuurlijk veel sneller. Ik nam daarom de geur Dark amber mee. Geuren met amber vind ik altijd lekker ruiken. Het is kruidig, een beetje stout en het geeft mijn huis een ouderwets geurtje.

zara home dark amber roomspray

Dat klinkt misschien een beetje raar maar ik vind het heerlijk ruiken. Overigens raad ik je aan om sowieso eens bij een Zara home naar binnen te wandelen. Zeker als je net zo’n lifestyle junkie bent als ik. Je kunt ook online bestellen en je bestelling gratis laten bezorgen bij een Zara home winkel in jouw buurt. Dat scheelt je een hoop verzendkosten en al helemaal als je in de sale shopt.

Heb jij al eens iets gekocht bij Zara home?

Kaya-Quintana

P.S. Snelle updates van mij ontvangen? Like en volg dan via Instagram, thanks!

zara home dark amber

zara home accessoires

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana