Hit of Shit: Winter outfits 2015

We zijn alweer bijna aan het einde van het jaar. En dat betekent dat ik nog even kan terugkijken op mijn winter outfits. In dit artikel vind je mijn outfits van het afgelopen halfjaar terug. Over de meeste outfits ben ik erg tevreden. Echter zijn er ook outfits die ik niet meer zo snel zal aantrekken. Gelukkig heb ik dit jaar geen erge modemissers gemaakt. Maar misschien denk jij er anders over, letโ€™s go!

winter outfits 2015

Laten wij starten met mijn favoriete items. En dat zijn het camel kleurige River Island vest en de pointy ankle boots van mango. Met name de enkellaarsjes van Mango zijn echt fantastisch. Ik was namelijk al heel lang op zoek naar dit soort laarsjes. Ze zijn echt heerlijk voor een dagje werk, waarvoor ik veel op pad ben. Dan wil ik toch hakken dragen maar ook comfortabel kunnen wandelen.

winter outfits

Het item waar ik niet zo blij mee ben is het blauwe vestje met de kleine buldoggen erop. Het vestje zelf vind ik erg leuk, maar ik heb een te grote maat gekocht. Ik had echt een medium moeten kopen, helaas heb ik toch een large gekocht. Nu staat het vestje mij iets minder leuk dan verwacht, jammer! Gelukkig heb ik wel twee outfits waar ik heel blij mee ben. Met name mijn little black dress en de outfit met het camel kleurige vest.

Welk outfit vind jij een hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Alvast fijne dagen toegewenst!

winter outfits

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.