Holiday Blogathon: Nail art met Jeske

Het tweede Holiday blogathon artikel van deze week is wederom heerlijk creatief. De jonge maar vooral creatieve Jeske is aan de slag gegaan met super mooie nagellak kleuren van China Glaze. Ze heeft er een mooie vrolijke creatie mee gemaakt, die voor iedereen goed na te maken is. Ik vind het resultaat in ieder geval top en ik raad je dan ook aan om dit design eens zelf te testen. Ready to go?

holiday blogathon jeske

Hoi! Mijn naam is Jeske en ik ben 17 jaar. In het dagelijks leven ben ik vooral veel bezig met mijn studie. Ik studeer Financial Services Management aan de Fontys. Ook tennis ik en speel ik dwarsfluit. Samen met mijn zusje heb ik een blog genaamd Not only nails. De naam van onze blog is eigenlijk de perfecte omschrijving ervan. We schrijven vooral over nagellak en nailart, maar niet alléén over nagels. Mijn blog is iets waar ik dan ook veel mee bezig ben, naast mijn studie. Nagellak swatchen en nailarts maken, het is zo leuk om te doen!

Ik wilde heel graag eens een artikel schrijven voor Kaya-Quintana. Ik heb dan ook lang nagedacht over wat ik zou gaan maken, maar ik besloot toch gewoon voor een nailart te gaan. Dat is toch wat ik het leukste vond. Nu het gelukkig nog even lekker weer is buiten ga ik jullie een leuke, zomerse nailart laten zien. Let’s get started!

witte nagellak

Om te beginnen lak je je nagels wit. Dit hoeft niet per se, want je nagels worden helemaal opgevuld waardoor je de basislak straks niet meer ziet. Ik heb dit wel gedaan, omdat de felle kleuren dan mooier uitkomen. Ik gebruik een klein nailart kwastje en iets waar je nagellak op kan druppelen om de bloemetjes te maken. Nailart kwastjes kan je voor heel weinig geld op Ebay kopen. Het plaatje dat ik gebruik voor de nagellak op te druppelen is een imageplateholder van Konad, maar je kan ook gewoon een stukje aluminiumfolie gebruiken.

nail art penseel

Dan de bloemetjes. Je begint met een willekeurig kleurtje voor de eerste bloemetjes. Die hoeven echt niet perfect te zijn, dat zijn die van mij ook niet. Ik maak de bloemen door van buiten naar binnen te gaan. Zelf vind ik het leuk om elke nagel anders te doen. Begin maar met een paar, je kan altijd nog met deze kleur extra bloemetjes maken als het er toch te weinig zijn.

holiday blogathon bloemetjes nail art

Wanneer je nagels helemaal bedekt zijn met bloemetjes is het tijd voor een topcoat die het helemaal af maakt. Zoals je ziet zijn dit echt geen perfecte bloemetjes en waarschijnlijk zag je eerst niet eens dat het bloemen waren. Misschien dacht je dat het gewoon wat vlekken waren maar dat geeft niet! Tenminste, dat vind ik persoonlijk. Ik vind de nailart lekker kleurrijk en vrolijk, dus wat mij betreft is hij geslaagd.

neon nail art

Je kan ook lekker experimenteren met kleurtjes. Zo maakte ik eerst onderstaande versie. Nét wat andere kleurtjes, ook leuk! De kleuren die ik heb gebruikt voor de nailart zijn allemaal van China Glaze. Ik ben namelijk dol op China Glaze, het is mijn favoriete merk! Van links naar rechts zijn het: Highlight Of My Summer, Too Yacht Too Handle, Sun Of A Peach, That’s Shore Bright, Neon & On & On en ten slotte Flip Flop Fantasy.

Hopelijk vonden jullie de nailart leuk,

liefs Jeske.

P.S. Net zo vrolijk geworden van deze kleurrijke nail art als ik? Volg dan Jeske en haar zusje via:

China glaze nagellak

neon nail art bloemetjes

neon nail art tutorial

Comments