Huidverzorging: Lancôme Génifique youth activating serum

Het vinden van de juiste producten voor je huid kan heel lastig zijn. Zelf heb ik jarenlang moeite gehad met het vinden van de juiste producten. Ik probeerde werkelijk van alles en kwam onder andere uit bij het Lancôme Génifique youth activating serum. Dit serum kreeg ik ooit eens toen ik nog bij Sephora werkte. Nu gebruik ik het al zeker vijf jaar wanneer mijn huid een oppeppertje nodig heeft.

lancome genefique serum

Ondertussen is het serum alweer verder ontwikkelt en is er nu een advanced versie van. Op dit moment heb ik nog de oude versie van het Génifique youth activating serum. En ik snap niet hoe ik er nog nooit een artikel over heb geschreven, want dit serum is fantastisch! Het serum bevat namelijk hyaluronzuur. De naam van dit ingrediënt klinkt heftiger dan het is, het zit namelijk sowieso al in onze huid.

Hyaluronzuur houdt vocht vast en daarom werkt dit serum zo goed voor mij. Ik gebruik het onder mijn dagcrème, zodat het serum al het vocht uit de dagcrème vasthoudt. Droogtelijntjes en rimpeltjes zijn daardoor super snel verdwenen en mijn huid blijft langer gehydrateerd. Tevens merk ik dat dit serum mijn huid steviger laat aanvoelen. Het serum zou ook de teint verbeteren, maar daar heb ik zelf nooit iets van gemerkt.

lancome genefique youth activator serum

Voor mij is dit serum een fantastisch hulpje om mijn huid goed te hydrateren. Ik heb het serum al met veel verschillende dagcrèmes gebruikt, en het serum lijkt de crèmes te versterken. Tevens kan ik dit serum ook gebruiken als ik last heb van eczeem. Hier was ik heel verbaasd over, maar wel heel blij mee. Van het serum heb ik ook maar drie tot vier druppeltjes nodig om mijn hele gezicht in te smeren.

Vervolgens laat ik het serum altijd even intrekken, daarna breng ik mijn dagcrème aan. En zoals Lancôme beloofd merk ik direct verschil op. Daarom vind ik het ook niet erg om iets meer uit te geven aan dit serum. Een flacon van 30 ml kost namelijk rond de €68,- en dat is best prijzig. Echter doe ik er minstens drie maanden mee, aangezien je per dag maar enkele druppeltjes nodig hebt.

Een echte aanrader dus!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Instagram via @KayaQuintana, see you there!

lancome genefique youth activator

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.