win

Instagram give away, win een NYC make-up set

Oh, how I love Instagram! Ik gebruik deze leuke foto app al jaren en ik heb veel leuke volgers. Het leek mij daarom heel erg leuk om eens op Instagram een give away te organiseren. Voor mijn eerste Instagram give away heb ik een NYC make-up setje samengesteld. Je kunt een gloednieuwe lipstick en twee mooie nagellakjes winnen. Uiteraard krijg je deze thuisgestuurd in een mooi pakketje.

instagram give away

Om dit setje te winnen kun je de volgende stappen volgen:

  1. Volg mij via Instagram en like deze foto
  2. Laat een comment achter onder de foto zodat ik weet dat je wilt winnen
  3. Tag een Instagram vriend

Deze Instagram give away is enkel voor mijn Nederlandse volgers. Aan het einde van deze dag zal ik een winnaar kiezen aan de hand van de Instagram comments. Ik zal de winnaar een personal message sturen via Instagram. Die zal deze week nog het NYC make-up setje thuis ontvangen. Heb je niet gewonnen aan het eind van de dag? No worries, volgende week ga ik een grotere prijs weggeven. Blijf mij dus gezellig volgen op Instagram.

Dank voor het meedoen en tot de volgende give away!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer give aways, thanks babe!

You Might Also Like