Instax mini 8 van Fujifilm via Hema

Maar, maar, maar… Ik wilde de blauwe… Maar de roze is ook goed, hihi! Mijn lieve vriendinnetje tipte mij over een toffe actie bij Hema.nl. In de webshop verkochten ze vorige week Instax camera’s van Fuji van €79, voor €59,- en dat is een prachtige prijs. Normaal gesproken zijn deze camera’s online en in de winkel te koop vanaf €90,- en dat is een stuk duurder.

instax mini 8

De Instax camera van Fuji is een goedkopere versie van de bekende Polaroid camera’s. De camera’s van Polaroid werden bekend omdat ze direct de foto printen die je net hebt gemaakt. De camera’s van Polaroid zijn helaas lastig verkrijgbaar, redelijk prijzig en niet zo schattig als deze soortgelijke camera van Fuji. Alhoewel ik dus eigenlijk een blauwe wilde, ben ik heel blij met de roze versie die ik heb. De camera’s waren namelijk super snel uitverkocht.

instax mini 8 pink

De camera is super makkelijk te bedienen en in te stellen. Je stopt er twee batterijen in, klikt een nieuwe foto cassette in de achterkant en je kunt aan de slag. Aan de voorkant zit een knop naast de lens en als je die indrukt dan gaat de camera aan. Vervolgens kun je aan de lens draaien om de juiste lichtinstelling te kiezen. Je kunt kiezen voor binnenverlichting, bewolkt, zonnig, heel zonnig en high key.

instax mini 8 via hema

Vervolgens maak je een foto en die komt er dan aan de bovenkant van de camera uit. Het duurt even voordat de foto is ontwikkelt maar het wachten daarop is zo leuk. Omdat je van tevoren niet kunt zien hoe de foto wordt door een preview schermpje, moet je echt goed poseren en mikken. Daarnaast is de flits heftig omdat je anders geen goede foto krijgt. Niet knipperen met je ogen door de flits is aan te raden anders krijg je mislukte foto’s.

pink polaroid camera

Ik ben echt super blij met de Instax mini 8 van Fujifilm en al helemaal met de prijs die ik er voor betaalde. Ik heb ook meteen 7 foto cassettes gekocht. In één pakje zitten tien photo sheets en via Hema kost één pakje €12,- dus per foto is het best prijzig. Echter gebruik je een camera als deze niet elke dag dus je zal er niet zo snel doorheen gaan. Ik wil deze camera gebruiken voor speciale gelegenheden en mooie reisjes.

fujifilm instax mini 8 kopen

Op internet heb ik al heel toffe ideeën gezien van hoe je de foto’s het leukste kunt bewaren en showen. De foto komt er namelijk maar één keer uit en is dus extra speciaal en uniek. Je krijgt zo’n heerlijk nostalgisch gevoel als die foto er uit komt en je deze daadwerkelijk kunt vasthouden. Een foto zegt ook meer dan woorden dus ik ben super blij met deze camera, love it!

fujifilm instax mini 8 in het roze

Mocht je dus ook een camera als deze willen dan zou ik de Hema website even in de gaten houden en wachten op een kortingscode. Ik denk dat Hema de camera’s snel weer zal aanvullen net zoals de foto cassettes en de accessoires. Ik vergeet wel bijna te vertellen dat de Instax mini 8 kleinere foto’s (creditcard formaat) print dan de originele camera van Polaroid. Tevens kun je kiezen uit witte photo frames of met sterretjes zoals ik die heb.

Zou jij ook graag een Instax mini 8 willen hebben?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like en volg dan via Instagram, thanks!

goedkope roze polaroid camera

polaroid pictures creditcard size

roze polaroid camera

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Dascha

  Ohhh hoe cool is dat? 😀 Ik wil ook wel zo’n camera!

  Xoxo
  Dascha

  • Kaya-Quintana
   Dascha

   Snel kopen als ze er weer zijn bij Hema 😀

  • hipster
   Dascha

   ze hebben ze weer voor 65 euro

 • Daniëlle Springer

  Zo’n camera wil ik ook nog steeds. Lijkt me echt leuk om te hebben 🙂

 • Bethany - Betty Budget

  Ik heb de zwarte gekocht bij Hema. Met de code hema42 betaalde ik €47 ipv €59. Ik heb vandaag de mini filmpjes binnen, dus ga mijn schattige camera zo testen.

  • Kaya-Quintana
   Bethany – Betty Budget

   Ja, die code had ik ook 😀 Heel handig

 • Sonja

  Hij is zoooo zoooo tof! Ik vind de roze wel mooi eigenlijk! 😀 Super relaxed dat ze zo afgeprijsd zijn/waren ook! Helaas heb ik de afgelopen tijd echt veel te veel geld uitgegeven, haha!

 • Lisa

  Wat een schattige films heb jij! 🙂 Ik heb de standaard witte, maar ga misschien in de toekomst eens kijken voor die leuke versierde exemplaren 🙂

  • Kaya-Quintana
   Lisa

   Ja, die met die sterretjes zijn heel leuk. Maar ik wilde juist die witte omdat je daar iets op kunt schrijven. Ik heb ze er nu maar bij besteld 😀

 • Sylvia

  Toen ik het eerder deze week las ben ik gelijk naar de Hema gerend, maar helaas: al te laat. Dat wordt de Hema website in de gaten houden, ik wil ook graag een blauwe 😉

 • Faat

  Hij is echt mooi he? Ik heb hem ook besteld, maar nog steeds niet binnen. Ik wilde iei een gele, maar ik was zo aan het twijfelen (toen ik keek op de site waren ze er namelijk allemaal nog) en toen ik later op de dag mijn keuze eindelijk had gemaakt kon ik alleen kiezen tussen wit en zwart en heb toen de witte besteld. Gelukkig maar want niet veel later waren ze helemaal uitverkocht, alle kleuren.

  • Kaya-Quintana
   Faat

   Ja, we hebben echt geluk gehad ook met de prijs. Ik heb wel alvast wat nieuwe accessoires besteld. Maar ik ga ook op ebay kijken voor een leuke camera tas en een foto album 😀

 • hereismai

  ik vind ze echt zoo leuk! heb zelf de grote versie van fujifilmmm

 • Esther

  Hoi hoi, ik wilde morgen voor mijn dochters de camera gaan kopen bij de hema, mijn zoektocht op internet geeft nergens het antwoord of je elke foto die je maakt direct geprint wordt of kun je wissen en zelf bepalen welke je wel of welke je niet print?
  Dit was trouwens de enige site waar ik goede informatie erover vond. Ik hoop dat ik op deze vraag ook via jou nog een antwoord kan krijgen. En kun je dat ook naar mij mailen evt?
  Bedankt grtjs van mama pien

  • Kaya-Quintana
   Esther

   De camera werkt net zoals een ouderwetse analoge camera. Er wordt niets opgeslagen en de foto komt er direct uit. Goed mikken dus anders mislukt de foto 😀

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana