Kaya-Quintana

Ik begon op mijn achttiende met bloggen en vloggen vanuit mijn kamer bij mijn ouders thuis. Ik had toentertijd erg veel last van allergieΓ«n en eczeem, waardoor ik vaak ziek thuis zat. Door het bloggen over beauty, fashion en lifestyle kon ik mijzelf creatief en zakelijk ontwikkelen. Ruim tien jaar later ben ik nog steeds gek op bloggen en vloggen. Ondertussen gaat het goed met mijn gezondheid en is mijn blog behoorlijk gegroeid. Op dit moment bezoeken ruim 13.000 mensen per maand mijn blog.

Naast mijn blog run ik mijn media en pr-bureau genaamd Bloggers and Brands. Mijn bureau verzorgt online advertenties met influencers, public relations, persevents en social media content. Bloggers and Brands verzorgt deze services voor beauty, fashion en lifestyle merken in het midden en hoogsegment. Bloggers and Brands is mijn grote trots en ik haal er heel erg veel plezier uit.

zeemeermin krullen maken

Tevens ga ik graag aan de slag als spreekster en business coach. Eerder gaf ik presentaties voor Linkedin, de Hogeschool van Amsterdam, de Inspectie Leefomgeving en Transport en de Haagse business club. Ik geef presentaties om ondernemers, bedrijven en influencers te helpen met professionaliseren. Tijdens mijn presentaties geef ik blog en vlog tips. Daarnaast zoom ik graag in op het ondernemerschap, professionaliseren, marketing en pr.

Ik ben dus gek op ondernemen en wissel dat graag af met creatieve bezigheden zoals bloggen en vloggen. Wil je meer over mij weten? Volg mij dan zeker op mijn social media kanalen en Linkedin.

See you there,

Kaya-Quintana

business babe tips

No Comments

Leave a Reply