Kruidvat originals huidverzorging

Kruidvat heeft al jaren een eigen collectie. Ik ken dan ook aardig wat dames die wat van deze lijn hebben gebruikt. Zelf ben ik fan van het rozenwater en de abrikozen scrub. Echter is het alweer een tijdje geleden dat ik beide producten heb gebruikt. Tot mijn verassing kreeg ik van Kruidvat een pakketje vol met Kruidvat originals.* Hier zat ook mijn geliefde rozenwater bij, maar dan in een mooie nieuwe flacon.

kruidvat originals

Het Kruidvat heeft alle producten uit hun originele collectie in een nieuw jasje gestoken. Het bruine getinte glas is gebleven, maar de flacons, potjes en tubes zien er een stuk eleganter uit. Elke lijn binnen deze collectie is gebaseerd op een natuurlijk ingrediënt. Denk aan rozen, abrikozen, tea tree olie en amandelen. Daarnaast hebben ze producten voor het gezicht, het lichaam en voor de mannen.

kruidvat originals rozenwater

Ik heb de producten uit de Kruidvat originals collectie altijd als zacht voor de huid ervaren. Ik gebruikte het rozenwater altijd om mijn huid te kalmeren wanneer ik erg last had van eczeem. Later gebruikte ik het elke dag om mijn huid na het reinigen te verfrissen. De abrikozen scrub ontdekte ik door mijn moeder. Zij had een potje in de badkamer staan en het rook erg lekker. De scrub bevatte veel korreltjes en daar hou ik van.

kruidvat originals huidolie

Wat mij betreft zien de nieuwe versies van de Kruidvat originals er goed uit. De verpakking is verbeterd en zal ook mooier op de kaptafel of in de badkamer staan. De prijzen zijn nog steeds laag waardoor je vanaf €1,99 al een product kunt aanschaffen. Het duurste product kost je slechts €3,39 en dat is wat mij betreft een zacht prijsje. Het zijn niet de meest luxe producten but they get the job done!

kruidvat originals massageolie

En eerlijk is eerlijk, niet elk beauty product hoeft veel geld te kosten. Het rozenwater is bijvoorbeeld een goede vervanger van een tonic. De huidolie op de foto’s in dit artikel kun je prima gebruiken als vervanger van je nachtcrème tijdens de winter. Het kleimasker zou je kunnen meenemen op reis voor een snelle oppepper. De massageolie kun je wellicht gebruiken tijdens een romantisch avondje, hihi! Ik ga ze in ieder geval goed testen en snel reviewen.

Wat vind jij van de nieuwe verpakkingen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer beauty updates, thanks doll!

kruidvat originals kleimasker

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.