Lady speed stick invisible dry in shower fresh

Een van mijn vriendinnetjes neemt vaak iets leuks voor mij mee als ze op vakantie is geweest, super lief! Deze keer was ze met een andere vriendin van ons naar Amerika geweest. Daar hebben ze lekker geshopt en voor mij had ze een Lady speed stick meegenomen. Al jaren zie ik deze deodorant online voorbijkomen en het schijnt een echte musthave te zijn.

lady speed stick

Ik was natuurlijk meteen nieuwsgierig en gelukkig kan ik nu de Lady speed stick zelf testen. Ik kreeg van mijn vriendinnetje de Lady speed stick invisible dry versie in de geur Shower fresh. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik van deze deodorant kon verwachten. Ik gebruik namelijk al jaren de deodorant van Odorex, want een goede deodorant is in sommige gevallen geen overbodige luxe. Daarom zijn heel veel mensen fan van de Lady speed stick omdat deze heel goed zou werken.

lady speed stick nederland

Ik besloot om de Lady speed stick meteen te testen na het scheren. Van veel deodoranten krijg ik namelijk eczeem of uitslag als ik ze gebruik na het scheren. Ik was dus een beetje bang voor een allergische reactie, maar daar heb ik helemaal geen last van gehad. Daarnaast is de stick heerlijk zacht op mijn huid en had ik slechts drie dunne laagjes nodig. De geur is overigens best sterk en wellicht niet heel handig als je een parfumallergie hebt.

lady speed stick shower fresh

Ik ben dan ook heel erg verbaasd dat ik geen reactie kreeg op de parfum in deze deodorant. Wellicht is mijn huid toch iets sterker geworden dan ik dacht, whoohoo! Over de geur gesproken, die is echt shower fresh. Het lijkt net of ik een nieuwe fles shampoo of wasverzachter onder mijn oksels heb, haha! Het is een ietwat zoete geur en naar mijn mening niet heel storend. Ik had er ook geen last van tijdens het sporten.

lady speed stick deodorant

Meestal ruik ik namelijk een mengeling van mijn eigen zweet en de Odorex deodorant die ik gebruik. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het meestal geen geslaagde combinatie vind, haha! Nu ik erover nadenk heb ik geen moment een rare geur geroken tijdens het sporten. Zweten deed ik uiteraard wel, maar ik zweet sowieso erg weinig. Ik kan je dus niet vertellen of deze Lady speed stick echt bestand is tegen een pittige zweet-sessie.

lady speed stick kopen

Ik ga deze deodorant in ieder geval nog even goed uittesten. Ik zag trouwens dat deze online wel te koop is in Nederland voor zo’n €5,- per Lady speed stick. Naar mijn mening valt dat wel mee qua prijs. Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet elke dag deodorant hoef te gebruiken. Ik doe er daarom altijd langer mee dan de gemiddelde persoon. Oeh, ik ben echt super benieuwd hoe deze deodorant het zal doen tijdens mijn dagelijkse leven. Hou mijn blog goed in de gaten voor een review!

Stay tuned,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer artikelen over huidverzorging, thanks babe!

lady speed stick uit amerika

lady speed stick invisible dry

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • Karlien - Polished Cats

  persoonlijk ben ik niet zo’n fan van dergelijke sticks
  maar het klinkt wel ok

  liefs
  Karlien

 • Osceola

  Ik hoorde van een vriendin dat je het kon kopen bij de afro winkel in DH

  • Kaya-Quintana
   Osceola

   Klopt, maar ook online πŸ˜€