Lifestyle: Vier leuke Instagrammers om te volgen

Instagram is in korte tijd één van mijn favoriete apps geworden. Ik reis namelijk heel wat af en onderweg bekijk en maak ik graag foto’s. In het vorige Instagram artikel heb ik je al kennis laten maken met zes andere toffe Instagrammers die je kunt volgen. In dit artikel heb ik er nog vier die ik de laatste tijd op de voet volg. Het klinkt misschien een beetje maf, maar ik word heel creatief van Instagram. Foto’s van dingen die ik graag wil doen, hebben of nog wil zien, zorgen er voor dat ik nog harder ga werken om dat te bereiken. Een foto kan gewoon heel veel inspiratie voor mij opwekken. En via Instagram krijg ik dus super snel en makkelijk weer een grote dosis inspiratie. Ik hoop natuurlijk dat jij met de vier onderstaande Instagrammers hetzelfde effect krijgt.

The pink diary via thepinkdiary

Can you say gorgeous? Deze dame maakt echt prachtige Instagram foto’s van haar outfits. Maar ook kleine schattige ditjes en datjes zoals parfum flacons, sieraden en decoraties komen voorbij. Geen idee hoe ze het doet maar elke foto is een plaatje. Ik krijg altijd zin om dan zelf ook heel veel moeite te doen voor zo’n prachtige foto. Helaas is het me nog niet helemaal goed gelukt. Gelukkig kan ik in de tussentijd genieten van de foto’s van The pink diary. Ondertussen ga ik nog even goed oefenen om zelf ook prachtige Instagram foto’s te kunnen maken.

The trend diaries via thetrenddiaries

Direct weten wat de Amerikaanse celebrities droegen tijdens afgelopen events? The trend diaries zorgt er voor dat je niets tekort komt. De mooiste gala en cocktail jurken, casual wear en rode loper foto’s komen voorbij via The trend diaries. Ze hebben ook een bijbehorend site waarop je de foto’s in het groot kunt bekijken. Tevens vind je daar nog meer celeb outfits en kun je ook oude outfits opzoeken in het archief. Echt een heel leuk Instagram account voor de fashionista.

PIN IT!

Dulce Candy via DulceCandy

Dulce Candy ken je ongetwijfeld wel via youtube. Ze post veel foto’s van haar outfits, sieraden en de plekken waar ze komt. Ik vind haar haul video’s altijd heel erg leuk om te kijken. En ik vind het nog leuker om die geshopte artikelen terug te zien in een outfit via haar Instagram account. Want zo zie je pas echt hoe iets staat en hoe je het zou kunnen combineren. Daarnaast is ze altijd heel positief en komt ze vrolijk over, waardoor ik weer geïnspireerd raak.

Jonathan Cheban via jonathancheban

Hij is de beste vriend van Kim Kardashian maar zit ook in de top van de PR in Amerika. Deze man weet hoe hij een product aan de man kan brengen. Hij weet ook hoe hij iemand goed in de picture moet zetten om vervolgens heel beroemd te worden. Zijn rustige en soms ietwat slome manier van doen vind ik heel prettig. De roem lijkt hem niet te deren en hij doet gewoon waar hij zin in heeft. Op zijn Instagram account plaatst hij veel foto’s van zijn reizen, etentjes en vrienden. Als ik zijn Instagram foto’s kijk dan herinner ik me altijd weer, dat je niet altijd over de top hoeft te zijn om iets te bereiken. Ach ja, wijze levenslessen met meneer Cheban.

Yes, dat zijn weer vier interessante Instagram accounts om te volgen. Ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar jouw Instagram aanraders. Laat jouw aanraders achter in de comments en natuurlijk mag je ook jouw eigen Instagram achterlaten. Mij kun je volgen via KayaQuintana en ik vind het natuurlijk heel gezellig als je dat doet.

Instagram away!

Kaya-Quintana

P.S. You only have one life to be yourself, so just do it!

PIN IT!

Comments

    Hey Doll, want to save some time?

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana